2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločasový výsledek vydržel až do konce


Branky


23

Vyrovnaný souboj odehrály celky Zruče a Nepomuku, kteří se střetli na hřišti prvně jmenovaného týmu, aby načaly 2. kolo krajského přeboru mužů již v pátečním podvečeru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zhruba 150 diváků přihlíželo tomu, jak se domácí kapitán v 16. minutě rozeběhl z pozice stopera na zteč, narazil si s Mošnou a poté protlačil míč do sítě, aby stanovil směr, kterým se jeho celek chce ubírat. Hosté na branku ihned nedokázali odpovědět, a tak se museli smířit ještě s jedním zásahem do své branky. Ve 35. minutě se po nepřesné zpětné nahrávce Berkovce prosadil sprintující Martin Fryček a pro Zruč už to bylo 2:0.

 

Jenže tentokrát hosté v odpovědi nezaspali a už o čtyři minuty to bylo opět o jednu branku. Na hranici vápna se dostal míč k Viktorovi, který efektivně patičkou vyzval Jakuba Chalupného a ten mířil přesně. Do poločasu už se skóre nezměnilo.

 

Ve druhém dějství stojí za zmínku zejména zkrat Antonína Viktory v 53., respektive 54. minutě. Mladý nepomucký hráč měl nejprve hloupé připomínky na adresu hlavního sudího v jeho bezprostřední blízkosti, za což vyfasoval žlutou kartu. Ve druhém případě, o chvilku později, šel nešťastně kopačkou napřed při souboji o míč s domácím kapitánem a sudí Křen měl jasno - z toho bude žlutá karta, tím pádem i červená. 

 

Následně se utkání spíše dohrávalo, bez větších šancí na obou stranách. Hosté byli nuceni hrát sice na risk, ale k moc velikým šancím to nevedlo a Zruč si se svými nebezpečnými protiútoky vylámala zuby na brankáři, případně na špatné koncovce. Výsledek prvního poločasu tedy znamenal i výsledek celého zápasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Do zápasu jsme šli s chutí a v prvním poločase si vytvořili šancí na minimálně pět branek, ale dali bohužel jen dvě, navíc po naší chybě jsme soupeři darovali gól a šli do šaten jen s jednogólovým náskokem. Ve druhé půli jsme se bohužel nechali uspat a přizpůsobili se hře soupeře. Po červené kartě soupeře se zápas jen dohrával s minimem šancí na obou stranách. Vítězství jsme si za první poločas určitě zasloužili a poctivě ho oslavili.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Opět jsme jeli bez pěti hráčů základní sestavy, jako minulý týden, ještě tentokrát dojížděly dovolené. Ale ve finále to zas tak hrozné nebylo. Jen škoda, že jsme skoro celou druhou půli hráli o desíti lidech. A jaké jsme měli minulý týden štěstí, že jsme do míče před koncem práskli a ono to tam spadlo, tak teď se nám to nepovedlo. Poslední šanci zápasu domácí brankář zázračně vykopl míč z brankové čáry a pak už byl konec. Soupeř měl rozhodně lepší herní projev než minulý rok. Bylo to od nich fotbalovější. Ze Zruče jsme tedy body nepřivezli a snad by se měli všichni hráči z dovolených vrátit už na příští zápas s Radnicemi.



Sestavy


TJ Zruč
T. Würfl [-] - O. Kastelic [-] (72. M. Špicl [-] ) , R. Kubeš [-] , M. Fryček [-] , V. Pavel [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , Š. Bidzilja [-] (61. D. Sperl [-] ) , K. Kazda [-] , O. Mašek [-] (77. T. Roubal [-] ) , D. Mošna [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - T. Knapp [-] , M. Baran [-] , R. Rous [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] (72. M. Urbánek [-] ) , P. Váňa [-] , M. Kašpar [-] , M. Berkovec [-] (61. A. Tříska [-] ) , D. Šmíd [-] (31. L. Sládek [-] ) , A. Viktora [-]

ŽK: 78. T. Roubal , 90. M. Špicl , 90. R. Kubeš - 47. P. Váňa , 53. A. Viktora , 90. L. Pleskač . ČK: 54. A. Viktora .
Hráči zápasu: Š. Bidzilja .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠLAUF Jiří, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Pavel Šimsa
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas a remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích