1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov vstoupil do utkání skvěle, druhá půle ale patřila Zruči


Branky


26

Oba týmy začily rozdílnou minulou sezónu. Zatímco Holýšovu se dařilo na podzim, na jaře sbíral bodů méně, tak Zruč byla na podzim na padáka, ale s přehledem se na jaře udržela. S ohledem na posílení obou mužstev se tak čekal vyrovnaný souboj a zajímavostí byl například návrat brankáže Zacha do Holýšova, který opustil v zimě, když šel na půl roku pomoci právě Zruči. Nyní už obléká znovu holýšovský dres.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holýšov začal utkání výborně. Už v 6. minutě se po přetaženém rohovém kopu, kdy míč vraceli domácí zpět do skrumáže, prosadil Zdeněk Štěpán. Ve zbytku prvního poločasu ale veškeré akce Holýšova končily na brankáři Klikovi, který zručský celek v létě posílil. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

 

Ve druhé půli jakoby se role soupeřů obrátila a aktivita byla na kopačkách Zruče. Hosté se dlouho dostávali do přesné koncovky, ale nepolevovali a v 66. minutě srovnával Radek Kubeš. Vyrovnávací branka hosty nakopla ještě více a bylo otázkou, zda domácí remízový stav udrží, či nikoliv. Druhá možnost byla nakonec správná. Střídající Karel Kazda totiž pár minut před koncem poslal svůj tým do vedení potom, co Zach předvedl výborný zákrok na brankové čáře, leč míč doputoval právě ke zručskému hráč, který s ním už věděl naložit.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Na první soutěžní zápas jsme se těšili a chtěli jsme si ho patřičně užít. Přes léto jsme posílili o velmi nadějné mladé kluky z Druztové a o zkušeného brankáře Václava Klika, který hned v prvním zápase ukázal svoje kvality. I když hned na začátku zápasu inkasoval z rohového kopu, tým podržel několika skvělými zákroky. Po krutém začátku a brzkém gólu nám chvíli trvalo, než jsme se dostali do hry a první poločas z naší strany nebyl ideální. V šatně jsme se však povzbudili a do druhé půle přišel úplně jiný tým. Vytvořili jsme si několik slibných příležitostí, ze kterých jsme dokázali dát dva góly a otočit zápas. Vítězství si zasloužíme hlavně za druhý poločas a na ten musíme navázat v dalších zápasech nové sezóny. Pochvalu si zaslouží celý tým, jen bych vyzdvihl Ondru Maška, na kterém je vidět, že se na nový ročník dobře připravil.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - D. Šobr [-] (80. Y. Levchenko [-] ) , S. Staněk [-] , J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , Z. Štěpán [-] , D. Zavadil [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Pavel [-] , O. Mašek [-] (86. Š. Bidzilja [-] ) , T. Roubal [-] (46. K. Kazda [-] ) , D. Mošna [-] , M. Fryček [-] (89. M. Špicl [-] ) , R. Kubeš [-] , M. Lang [-] , P. Riedl [-] , D. Král [-] , A. Král [-]

ŽK: 43. M. Zach - 88. R. Kubeš .
Hráči zápasu: V. Klik , O. Mašek .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Ruda Daniel - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Kural
Tip experta: remíza

Čekám vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích