4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov zničil na svém hřišti Lhotu


Branky


26

Minulá sezóna je pryč a Tlumačov jako již tradičně v prvních kolech získává tři body po zasloužené výhře. Domácí hráči si na svém pažitu poradili s hosty ze Lhoty, kterým se nedařila příprava a zřejmě stále pokračují ve stejném tempu i v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání od samého začátku doprovázely standardní situace, které byly k vidění každou chvíli na obou stranách hřišť. Dlouho se ale ani jeden z týmů nedokázal prosadit, až do 35. minuty. To si klasický dlouhý Malíkův výkop našel až ve vápně Davida Kobese, který ihned vyslal míč do vzdálenější šibenice. O sedm minut později už to bylo o dvě branky, když domácí fotbalisté rozehráli standardní situaci poblíž vápna technicky kolem zdi a nabíhající Michal Džugan dokázal ve skrumáži procpat míč snadno do sítě.

 

Ve druhé půli to byli opět domácí, kteří dokázali rozvlnit síť brány. V 57. minutě se po několika nepřesných a jistě i nemotorných odkopech lhotské obrany dostali do protiútoku tlumačovští, kteří přes pravou stranu zavezli míč až do vápna a na hranici brankoviště se nejlépe zorientoval Ondřej Rottenborn, který dokázal procpat míč za brankáře Bláhu. 

 

V 66. minutě mohlo dojít k částečnému vysvobození pro Lhotu ve formě výhody hry v početní výhodě. Po druhé žluté kartě opustil hřiště, po faulu před svou šestnáctkou, domácí David Žák a Lhota tak měla zhruba 25 minut na to se pokusit s výsledkem něco udělat. Jenže s chladným a neaktivním přístupem se těžko zápas otáčí, zejména, když si pak Lhota nechala v 74. minutě vsítit už čtvrtou branku v zápase a tím byl výsledek zpečetěn. Skákavý míč po standardní situaci vyrazil Bláha jen pod nohy nabíhajícího Džugana  a ten s usměrněním kulatého nesmyslu do sítě neměl problém.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
David Žák, hráč: Dobrý týmový výkon. Soupeře jsme do žádné vážnější šance nepustili. V druhém poločase měl soupeř územní převahu, ale nám se do otevřené obrany povedlo přidat další 2 branky. Myslím, že zcela zasloužené vítězství a doufám, že se nám na náš výkon podaří navázat i v dalších kolech.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Od nás to bylo hrozně odevzdané. Jsem zklamaný z přístupu většiny našich hráčů, kteří si nesáhli na dno a pokud takto budeme pokračovat, tak budeme hrát o padáka. Tlumačov hrál naplno, jezdil po prdeli a díky tomu nás porazil.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - K. Hamor [-] , R. Šindelář [-] (24. O. Rottenborn [-] ) , M. Džugan [-] , J. Malík [-] , D. Kobes [-] (69. M. Frček [-] ) , J. Pfeifer [-] , D. Žák [-] , J. Korelus [-] , V. Jansa [-] (86. Z. Sobotník [-] ) , L. Leitl [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - P. Suda [-] (46. J. Jaroušek [-] ) , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] (75. V. Suda [-] ) , J. Záhrobský [-] , M. Kouřil [-] (75. D. Fikerle [-] ) - L. Nejdl [-] , V. Sulek [-] (46. J. Langer [-] ) - M. Švehla [-] , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-]

ŽK: 30. D. Žák , 64. K. Hamor , 82. M. Džugan - 41. P. Suda , 60. A. Vlček , 65. M. Švehla , 71. J. Záhrobský , 89. J. Šroubek . ČK: 66. D. Žák .
Hráči zápasu: M. Džugan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - MIFKOVÁ Hedvika, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kural
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají lepší mužstvo a zkušenější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích