Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle i na druhý pokus rozstřílely Tatran


Branky


7

V krátké době se proti sobě postavily znovu Hředle s rakovnickým Tatranem. Utkání dopadlo víceméně úplně stejně jako to pohárové. Vysoké vítězství domácího celku režírovalo útočné duo Adam Vitner a Denis Bechner. Čtyři body po dvou zápasech v krajské soutěži v Traverza aréně rozhodně musí brát! Rakovnický celek po další vysoké porážce pouze potvrdil svou nelehkou životní situaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Šárky Krejčové. Ohlas trenéra z webových stránek FK Hředle.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Více spokojen jsem s výsledkem než s předvedenou hrou, i když se to asi dá i pochopit. První poločas až na zbytečně inkasovanou branku byl z naší strany velmi solidní, to se ale nedá říci o poločase druhém. Bylo tam na mé gusto hodně individuálních chyb vzadu a i směrem dopředu to nebylo to pravé ořechové. Povětšinou jsme to chtěli hrát až moc individuálně. Branky jsme ale dávali, když jsme dokázali hru zrychlit rychlou kombinací do křídel. Ale počítají se tři body a ty jsou. Teď nás čeká náročný dvojboj a utkání, ve kterých nebudeme rozhodně favority. Ale jak ve středu v poháru, tak v neděli v Hostouni, se pokusíme překvapit. Povede k tomu ale jen poctivá práce na hřišti!




Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - T. Vitner [-] (77. D. Minařík [-] ) , D. Rais [-] (58. J. Pelc [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] (64. M. Vodrážka [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (46. M. Vitner [-] ) , D. Minařík [-] , M. Somol [-]

TJ Tatran Rakovník
K. Bucek [-] - A. Zaspal [-] , M. Alexij [-] , P. Košťál [-] , J. Kučera [-] , P. Myšička [-] (57. M. Těšínský [-] ) , M. Hájek [-] , F. Vojtek [-] (21. J. Beneš [-] ) , P. Koucký [-] , O. Jelínek [-] (72. L. Kiš [-] ) , V. Beneš [-]

ŽK: 61. A. Vitner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - PETRŽELA Jiří, ABSOLÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích