1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Poděbrady na výjezd do Býchor nebude vzpomínat v dobrém! Býchory zapisují druhou výhru v sezóně.


Branky


9

7. kolo středočeské 1.A třídy nám přineslo souboj mezi týmy na středu tabulky, což je vždy velmi zajímavý zápas. Býchory, které hráli na svém hřišti nutně potřebovaly bodovat po pětibrankové nadílce od Poříčí. Naopak Slovan Poděbrady si před týdnem splnil povinnost doma proti rezervě Vlašimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková bitva

Zraněními zúžený Slovan, který do zápasu vstoupil lépe se postaral o první gólové naděje.

A právě o početné marodce mluvil předseda Slovanu Michal Lovětínský. „Potýkáme se s početnou marodkou, ale chtěli jsme vyhrát naší bojovností". Tak právě Michal Lovětínský popisuje, jak jeho družstvo šlo do utkání. 

Právě tento záměr se hostům dařil plnit a v prvních pětadvacetimunách byli jednoznačně lepším týmem. Dokonce tato snaha vyústila i v brankovou příležitost, ale tu zlikvidoval brankář domácích Hereš.

Po zbytek poločas se však postupně zlepšoval výkon Býchor, ale žádnou branku jsme bohužel neviděli. Do šaten se šlo za bezgólového stavu.

Faktor Chadraba

Vzhledem k průběhu první poloviny bylo zjevné, že toto bude další utkání, které s největší pravděpodobností rozhodne jedna branka.

Počátek druhé půle byl rozdílný oproti té první, jelikož už se nehrálo pouze na bránu Býchor, ale pouze mezi vápny týmů. Proniknout do šestnáctky se nedařilo ani jednomu z týmů.

První vážná šance přišla až v 64. minutě, kdy se na levém křídle uvolnil Vyhnánek a vyslal krásnou přihrávku do vápna na Chadrabu, který se nemýlil a poslal domácí do vedení.

Bohužel pro výběr hostů už další branka nepadla a odjíždějí z Býchor s prázdnou, které naopak svoji výhroz vyrovnávají skóre Slovanu - 2 výhry, 2 remízy a 2 prohry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Marek Chvalovský.: Šli jsme do zápasu s tím, že musíme naplno bodovat a udržet se středem tabulky. Prvních pětadvacet minut jsme hráli bez nasazení, důrazu a prohrávali jsme souboje. Poté jsme se postupně do zápasu dostávali. Remízový zápas rozhodla jediná branka a tu jsme vstřelili my a tak bereme body.

SK Slovan Poděbrady
Michal Lovětínský: Jednalo se o bojovné utkání, které se odehrávalo v prvním poločase na straně soupeře. Bohužel jsme z jedné šance obdrželi branku a své šance jsme nedokázali proměnit. Myslím si, že by zápasu slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - A. Vyhnánek [-] , T. Suchý [-] (47. P. Chlumský [-] ) , J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , D. Tichý [-] , R. Pelikán [-] (61. D. Záhora [-] ) , L. Kulich [-] , A. Jehlička [-] , A. Chvalovský [-] (22. V. Chadraba [-] ) , L. Chvojka [-] (66. T. Kubíček [-] )

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - N. Ber [-] (37. O. Znamínko [-] ) , M. Pacovský [-] (58. M. Lovětinský [-] ) , M. Švára [-] , J. Riesz [-] , D. Šťastný [-] , T. Kanaval [-] , P. Mišák [-] , F. Říha [-] , J. Sekera [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 79. L. Kulich , 84. A. Vyhnánek , 89. D. Záhora - 86. J. Riesz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čožík Marek - IKIZGÜL Varol, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Kučera
Tip experta: remíza

Ani jeden tým jsem neviděl hrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů