1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 13:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Defenzivní chyby stály Votice body! Nováček soutěže si připisuje další výhru


Branky


77. T. Říha - 18. J. Flóro , 47. Š. Urban , 87. J. Flóro
3

Tým SK Votice, kterému se tuhle sezonu moc nedaří, se utkal v dohrávce 1. kola středočeské 1.A třídy sk.B s nováčkem soutěže z Úval, který má naopak sezónu rozjetou poměrně podařeně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzivní patálie

Do utkání jsme vstoupili aktivně, chtěli jsme navázat na poslední zápas". Hodnotí vstup do zápasu votický hrající trenér Marek Štork.

Tato aktivita také přinesla své ovoce, jelikož hned v úvodu utkání přišlo hned několik gólových šancí, ale bohužel pro domácí bez brankové radosti.

Ovšem velkou ránou pro domácí výběr bylo špatné vhazování, po kterém se dostal do šance Flóro a poslal hosty do vedení.

Po zbytek poločasu jsme se moc šancí, které by síť mohly rozvlnit nedočkali a tak se tedy šlo do šaten za příznivějšího stavu pro hosty.

 

 

Neustupující chyby

V druhém poločase jsme chtěli, co nejdříve vyrovnat". Tak hodnotí vstup do druhého poločasu Marek Štork.

Bohužel pro domácí tomu vůbec nenapomohla další trestuhodná chyba v obraně, díky které mohl jít sám na brankáře Urban a zvýšil vedení Úval na dvoubrankové.

Ani po této brance se výběr domácích nevzdal a snažil se o kontaktní branku. Bohužel pro domácí přišel ve středu hřiště ostrý zákrok Radačovského, který byl předčasně poslán do sprch a šance na body byly tedy dosti mizivé.

Tato červená karta domácí nezastavila a v 77. minutě přišla tolik chtěná branka, o kterou se postaral Říha a vytvořil špetku naděje pro Votice.

Proti ale byly Úvaly, konkrétně Frólo, který se v 87. minutě dostal do šance z brejku a rozhodl a konečném výsledku utkání.

 



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Marek Štork: Do dalších zápasů musíme zlepšit defenzivní činnost, máme s ní od začátku sezóny velké problémy a prohrává nám to zápasy.




Sestavy


SK Votice
M. Tábořík [-] - L. Navrátil [-] , L. Tábořík [-] , M. Radačovský [-] , T. Kramný [-] (46. J. Říha [-] ) , M. Štork [-] , M. Slunečko [-] , M. Sládek [-] , D. Königsmark [-] (73. J. Homolka [-] ) , M. Baťha [-] (64. T. Říha [-] ) , J. Šlejmar [-]

SK Úvaly
D. Řemínek [-] - Š. Urban [-] (74. A. Klug [-] ) , J. Flóro [-] (90. D. Pik [-] ) , F. Hološko [-] , D. Bozděch [-] , M. Schovanec [-] (90. F. Kokeš [-] ) , J. Lokša [-] , M. Kalafut [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , M. Kubelka [-] (74. P. Marčík [-] )

ŽK: 91. J. Říha - 33. M. Kubelka , 48. J. Lokša . ČK: 57. M. Radačovský - 74. J. Lokša .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: JEŘÁBEK Michal - MAREŠ Bohumil, ABSOLÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: remíza

Pro mne takový trojtip, tak zvolím remízu.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích