5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Novostrašecká série bez prohry je u konce, Milín potvrdil roli favorita


Branky


39. L. Kunc (p.) , 48. K. Soldát , 57. L. Kunc , 61. J. Kvída , 88. M. Zákoucký
9
Nové Strašecí udělalo před zápasem 10. kola na půdě Vestce změnu na pozici hlavního trenéra a od té doby ještě neprohrálo. Sérii chtělo prodloužit i proti fotbalistům Milína, ty však potvrdili roli favorita a svého soupeře jednoznačně přejeli.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněná penalta Kunce

Od první minuty měli převahu domácí a svého soupeře mačkali na jeho polovině. S přibývajícími minutami přicházely i vyložené gólové příležitosti a diváci byli svědky nastřeleného břevna i tyče. Hosté se dostali ke slovu zhruba po dvaceti minutách hry, kdy mohli jít z ojedinělé šance do vedení. Patrik Svoboda ale samostatný únik na brankáře Poplšteina neproměnil. Vyústěním milínské převahy byl pokutový kop po faulu na Luboše Kunce. Penaltu dokázal proměnit samotný Kunc, a poslal tak Milín do jednobrankového vedení. Výsledkem 1:0 první půle skončila, a do kabin tak odcházeli spokojenější hráči domácího celku.

Milínská kanonáda a neproměněná penalta hostů

Domácí byli aktivní i ve druhé půli a své šance dokázali proměňovat. Hned ve 48. minutě zvýšil na 2:0 Karel Soldát. Ani ne o deset minut později přidal třetí branku Milína a svou druhou v utkání Luboš Kunc. V 61. minutě zvyšoval už na 4:0 obránce Jan Kvída. V 68. minutě se domácí Pastyrik dopustil faulu ve vlastním vápně a hosté tak mohli snížit z penalty. Střela však skončila na břevně a skóre zůstalo neměnné. Dvě minuty před koncem vyslal povedený pokus na hostujícího Klímu střídající Ondra Vrkoč. Novostrašecký gólman střelu vyrazil, na dorážku rovněž střídajícího Matěje Zákouckého byl ale krátký. Milín tak přetrhl sérii Nového Strašecí bez porážky, která trvala celkem pět zápasů, a na domácí půdě zvítězil po dominantním výkonu 5:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Musím pochválit celé mužstvo za předvedený výkon, soupeře také. Přestože se utkání pro něj nevyvíjelo dobře, tak celý zápas hrál fotbal a přispěl ke kvalitě utkání. Příští týden zajíždíme do Velké Dobré. Chtěli bychom zakončit sezonu vítězstvím a přezimovat tak na třetím místě tabulky.

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Milín hrál velice dobře a byl opravdu výborný. Půle byla relativně vyrovnaná, ve druhém poločase jsme ale soupeře už vůbec nestíhali, hrál mnohem lépe. My jsme bojovali, ale nestačilo to, soupeř byl jednoznačně lepší.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - J. Obdržal [-] , J. Pastyrik [-] (79. O. Vrkoč [-] ) , J. Kvída [-] , V. Šilhavý [-] , L. Rom [-] - K. Soldát [-] , M. Pohořálek [-] (83. L. Maršík [-] ) , L. Kunc [-] , M. Malý [-] (74. M. Zákoucký [-] ) - S. Gabriel [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - J. Šrédl [-] , D. Mašek [-] , J. Čech [-] , M. Erba [-] , M. Krupička [-] , J. Sklenka [-] , J. Gregor [-] , P. Svoboda [-] (65. D. Holub [-] ) , P. Nováček [-] , O. Bačo [-]

ŽK: 68. J. Pastyrik , 80. V. Šilhavý , 82. M. Zákoucký - 39. M. Erba , 62. P. Svoboda , 66. J. Sklenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Matěj Erba
Tip experta: výhra hostů

Věřím nám, že zápas zvládneme na plno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích