1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bod pro Hředle vystřelil až v nastavení Sláma


Branky


6

Dosud neporažené Hředle přivítaly na svém hřišti Švermov. První poločas branku nenabídl, a tak bylo otázkou, co nabídne druhé dějství. Hostující Baník šel po hodině hry do vedení a už se zdálo, že budou muset domácí přijmout první porážku v soutěži. V závěru ale uvolnil Bechner přesnou nahrávkou Slámu a ten podél brankáře vystřelil doslova zlatý bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohatá galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Dnes jsem hodně zklamaný z našeho výkonu. I přes veškerá varování, jsme se přizpůsobili hře, která vyhovovala Švermovu. Navíc jsme propadali v osobních soubojích a nebo v nich byli vždy ti druzí. I přesto jsme měli v prvním poločase rozhodnout, ale třemi gólovkami jsme i díky výbornému Truhlářovi v brance hostí pohrdli. Ani poločasová pauza na obrazu hry nic nezměnila. Soupeř hrozil ze standardních situací a z jedné se dokázal vcelku lacino dostat do vedení. My se do jejich dobře organizované obrany nedokázali dostávat. A když už ano, tak byl vždy proti Truhlář v brance. Takže vyrovnání v nastavení bylo nakonec pro nás spásou. Remíza si myslím je nakonec spravedlivá.




Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Vitner [-] , D. Rais [-] (62. T. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] (85. M. Vodrážka [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (56. A. Kolář [-] ) , M. Somol [-]

TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - V. Steinbach [-] , P. Černý [-] , K. Dušek [-] - A. Eraković [-] (88. M. Macek [-] ) , P. Doubek [-] , T. Vydra [-] , M. Kotouček [-] , J. Novák [-] - D. Végh [-] (62. Š. Neuman [-] ) , . El [-] (84. A. Nedvěd [-] ) -

ŽK: 33. D. Bechner , 65. M. Somol - 84. P. Černý , 91. P. Doubek , 92. K. Dušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAMNÝ Tomáš - BUDIL Daniel, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích