0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo, Chlumec potvrdil roli favorita v Králově Dvoře


Branky


8

Fotbalisté Chlumce utrpěli v minulém kole první porážku v sezoně, kdy je na domácí půdě přemohl Milín. Dnes si chtěli spravit chuť na hřišti posledního Králova Dvora "B," a to se jim povedlo na plné čáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové vedení hostů, dvě branky Šípka

Do utkání vstoupili velice dobře favorizovaní hosté, kteří se v 11. minutě dostali do vedení. Po průniku po straně a centru Davida Soukupa zakončoval do odkryté branky Ondřej Šípek.

 

Stejný muž zvýšil na 2:0 o zhruba deset minut později. Po přihrávce Vostárka a kličce gólmanovi se trefil do prázdné branky.

 

Pár minut před koncem úvodního dějství vedl Chlumec už 3:0. Samostatný nájezd na domácího Kovaříka neproměnil Soukup, z dorážky byl ale úspěšný Lukáš Šedivý.

 

Domácí měli v první půli několik náznaků šancí, k přímému ohrožení branky se ale až na jedno zakončení Beneše téměř nedostali.

 

Úvodní dějství tak vyznělo jednoznačně lépe pro favorizovaný Chlumec, který po pětačtyřiceti minutách vedl na půdě královédvorecké rezervy 3:0.

 

Neproměněná penalta

Hned zkraje druhé půle zvýšil už na 4:0 Chimezie Ezeala, který skóroval po centru Lukáše Šedivého.

 

Utkání už se poté dohrávalo, pár minut před koncem však Chlumec mohl přidat ještě pátou branku. Nařízenou penaltu ale neproměnil David Soukup.

 

Chlumečtí fotbalisté si tak po prohře s Milínem spravili chuť, kdy po jednoznačném průběhu utkání porazili B-tým Králova Dvora 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr B
Radek Vostárek: Zápas byl od začátku v naší moci a od úvodního hvizdu asi nebyl pochyb o tom, že jsme si přijeli pro tři body. Utkání bylo po celou dobu v naší režii a byla akorát otázka, jaké bude výsledné skóre.

SK Chlumec
Petr Dochtor: Kvalitou by soupeř stejně vyhrál, zase jsme mu to ale ulehčili vlastní chybou při první inkasované brance. Hosté byli lepší, pro nás tam žádné šance na body nebyly.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - Š. Krivačka [-] , M. Sýkora [-] (46. J. Bíba [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Rešl [-] - A. Kočí [-] , J. Kříž [-] , J. Fic [-] , A. Beneš [-] (46. M. Janků [-] ) - J. Bican [-] , P. Dochtor [-] (67. S. Jelínek [-] )

SK Chlumec
D. Pokorný [-] - D. Turický [-] , D. Soukup [-] , D. Reiter [-] (46. D. Mařík [-] ) , D. Nedvěd [-] , O. Šípek [-] , L. Šedivý [-] (67. M. Ciprian [-] ) , C. Ezeala [-] , D. Vostárek [-] , D. Žáček [-] , T. Řehák [-]

ŽK: 28. J. Kříž - 77. D. Soukup .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hanák Leoš - STRÁNSKÝ Martin, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra hostů

Domácí se zatím trápí a nedaří se jim. Chlumec je velice dobrý tým a dobře takticky připravený. Myslím si, že hosté to v Králově Dvoře moc těžké mít nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů