0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:30

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podlesí nedalo penaltu v 90. minutě, Jinočany tak berou bod


Branky


7

Střetnutí týmů z dolní poloviny tabulky nenabídlo žádnou branku, v 90. minutě ale mohlo být rozhodnuto ve prospěch domácích. Nařízenou penaltu však Podlesí nevyužilo a utkání skončilo bezbrankovou remízou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez šancí

Úvodní dějství bylo velice opatrné. Domácí fotbalisté byli více na balónu, do žádných vyloženejších příležitostí na vstřelení vedoucí branky se ale nedostali.

 

Hosté, jak je jejich zvykem, poctivě a svědomitě bránili a spoléhali na rychlé protiútoky. Ani oni se ale do gólové šance v prvním poločase nedostali.

 

První poločas tak skončil bezbrankovým výsledkem 0:0.

 

Penalta v poslední minutě

Ve druhé půli se obrany obou mužstev trochu otevřely a diváci se tak dočkali zajímavých situací v obou vápnech.

 

Nejprve střílel hostující Nový, domácího gólmana ale nepřekonal.

 

Na druhé straně poté po protiútoku zakončoval Šlapák, hlavičku ale bravůrně zneškodnil jinočanský Rams.

 

Největší gólová příležitost ale přišla v samotném závěru. Po faulu na kapitána domácích Drašnera zahrávalo Podlesí pokutový kop. K tomu se postavil Martin Šlapák, kterému ale zneškodnil střelu skvělý Rams.

 

V utkání mezi Podlesím a Jinočany jsme se tak branky nedočkali a oba týmy tak braly bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Radim Černohorský: Samozřejmě panuje veliké zklamání, když v 90. minutě nedáte penaltu. Soupeř měl za celé utkání asi jen jednu šanci, víc neměl, takže samozřejmě zklamání.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Jsem moc rád, že z Podlesí neodjíždíme s prázdnou. Odehráli jsme pět těžkých zápasů během tří týdnů a dnes už na nás byla vidět únava. Myslím, že obě strany měly příležitosti k tomu, aby vsítily branku. Nicméně největší z nich měli domácí, kdy v poslední minutě kopali penaltu. Tu ale neproměnili, takže bod bereme. Jsme rádi, že jsme prodloužili sérii bez prohry na šest zápasů a herně jsme se v poslední době velice zvedli.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - M. Hanáček [-] , J. Mezera [-] , Z. Buch [-] , M. Skočdopole [-] (67. F. Šrajn [-] ) , O. Drašnar [-] , M. Šlapák [-] , J. Jiránek [-] (79. M. Vohradský [-] ) , O. Valta [-] , L. Havelka [-] (46. V. Valčík [-] ) , O. Bublík [-]

FK Jinočany
P. Rams [-] - P. Kalaš [-] , J. Řehák [-] (75. F. Vostracký [-] ) , A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] (46. J. Cháb [-] ) - M. Pivrnec [-] , M. Macek [-] (82. V. Petrus [-] ) , I. Bogár [-] , M. Pospíšil [-] , O. Rybka [-] (74. Š. Scharf [-] ) - J. Sedláček [-] (67. J. Nový [-] )

ŽK: 58. J. Jiránek - 71. P. Kalaš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Lukáš - PAGÁČ Tomáš, ABSOLÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Němčanský
Tip experta: remíza

Podlesí se zatím výsledkově nedaří, ale náš vzájemný zápas ukázal, že kádr mají rozhodně kvalitní a jejich čas ještě přijde. Jinočany také nemají špatný tým, a tak očekávám remízu.