Ztratili jsme dva body, litovali na Borku po zápase se Slavonicemi


Branky


22

Ve třetím kole na Borek zavítal TJ Sokol Slavonice a už přes týden se dělali domácímu trenérovi Stanislavu Bryxovi vrásky na čele. Z různých důvodů domácím chyběla hned šestice hráčů základní sestavy (D.Hájek, M.Michal práce, J.Houška dovolená, O.Vaník zranění a se zraněním na lavičce byli J.Frank a R.Horejš) A aby toho nebylo málo, v 17.min se zranil M.Kocina.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned v úvodu utkání se dostával do šance J.Endlicher s míčem prošel až do vápna, ale jeho zpětná přihrávka nenašla adresáta. V 9.min vyslal do samostatného úniku V. Baščevan D. Eliáše, který postupoval sám na branku. Jeho střelu však hostující gólman kryl. Ve 14.min se domácí dočkali prvního gólu po střele M.Kociny. Gól ale neplatil pro předchozí hvizd rozhodčího. V další slibné šanci se ocitl M.Bukovinský, ale jeho střela z poza vápna se mezi tři tyče nevešla. I když se všichni domácí hráči snažili co mohli absence sedmi hráčů byla znát což se projevovalo především v útočné fázi hry, kde chyběla přesnost a kreativita. Hosté se tak snadno dostávali do hry a přebírali kontrolu nad hrou. Do vážnějších šancí se však nedostávali a tak se šlo do kabin za stavu 0-0.

Druhý poločas

 

Druhá půle začala lépe pro domácí, kdy V.Baščevan poslal do šance O.Hanžla ten ale volil razanci místo techniky a v dobré šanci branku netrefil. Do další šance se dostával M.Bukovinský opět po přiťuknutí od V.Baščevana, ale míč netrefil ideálně. V 74.min přišla první gólová radost pro domácí. Střídající J.Frank prošel do vápna jeho střela se odrazila od tyče k Danielu Šťastnému, který jí pohotově vrátil do sítě 1-0. To domácí nakoplo a pojistka mohla přijít vzápětí, kdy domácí postupovali ve třech proti jednomu, ale J.Frank nedokázal ve vápně najít osamoceného M.Leštinu. Ani střeli D.Šťastného nevedli ke gólu a tak přišel trest na druhé straně. V 85.min poslali hosté z pravé strany míč před branku, který si našel Vojtěch Balík a srovnal na 1-1. Poslední šanci strhnout výhru na svojí stranu měl střídající R.Horejš, ale jeho trestný kop směřující pod břevnu vytáhl hostující gólman na roh. Zápas tak skončil remízou.

 

Autor: Radek Horejš 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: Přesto, že všichni hráči na hřišti odvedli maximum, byla znát chybějící kvalita. Dnes k nám přijel soupeř, který byl určitě k poražení. Pokud se, ale nebudeme na zápasy scházet v maximálním počtu budeme rozdávat body dál...Pochválit dnes musím především Slávu(Baščevan), Čendu(Čermín) a Lešťu(Leština), kteří podali parádní výkon.




Sestavy


FK Borek
M. Krčín [-] - M. Leština [-] , J. Endlicher [-] , J. Čermín [-] - D. Eliáš [-] , M. Kocina [-] (17. M. Bukovinský [-] ) , D. Šťastný [-] , O. Hanžl [-] - V. Baščevan [-] - M. Severa [-] , M. Votruba [-] (58. J. Frank [-] )

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Jahoda [-] , P. Marhoun [-] , M. Nikrmajer [-] (70. V. Balík [-] ) , D. Nevrkla [-] , M. Jindrák [-] , P. Slabý [-] , V. Vlk [-] (46. R. Deutschar [-] ) , J. Anděl [-] , F. Žampa [-] , M. Balík [-]

ŽK: 63. J. Čermín , 82. V. Baščevan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - HAKR Vítek, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2022 12:38
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích