3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 15:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice doma zdolaly favorita


Branky


10. J. Fencl , 28. J. Fencl , 71. T. Maxa - 30. J. Král , 35. J. Král
24

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice přivítali v novém termínu, neděli odpoledne, na svém hřišti rezervní tým Roudného. A s těžkým soupeřem hned na úvod vyhráli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledenice v letní přestávce přivedly čtyři nové tváře, ale k dispozici pro první zápas byli pouze dva. Nejzkušenější z nich – Tomáš Maxa – začal zápas v základní sestavě, Milan Bicera se do zápasu dostal v jeho průběhu. Zápas začal opatrně z obou stran, trochu navrch měli ale hráči hostí. Vytvářeli si územní převahu, která ale nevedla k žádným vyloženým šancím.

Vítr z plachet jim vzal v 10. minutě domácí Jan Fencl, který zakončil přesnou hlavičkou na vzdálenější tyč. To domácí vyburcovalo ještě ke kvalitnějšímu výkonu a odměnou jim byla druhá branka, kterou vstřelil opět Fencl.

Hostům stačily k vyrovnání dva přímé kopy, které následovaly po dvou zbytečných faulech domácích. Ve 30. a 35. minutě se trefil hostující J. Král. Dvě minuty před koncem poločasu se roudenský exekutor postavil k trestnému kopu do třetice, naštěstí pro domácí minul horní roh branky.

Druhý poločas nabídl stále svižný fotbal. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale obrany obou soupeřů pracovaly spolehlivě. Přesto se ta hostující dopustila v 71. minutě chyby, kterou využil ke vstřelení třetí, a jak se ukázalo vítězné branky, Tomáš Maxakterý v prvním poločase několik šancí neproměnil. Ledeničtí si zbytek utkání pohlídali a mohli tak oslavit vítězství nad jedním z favoritů této skupiny.

Zdroj: https://tjslavojledenice.cz/



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
O. Žurovec [-] (46. J. Mařík [-] ) - F. Havrda [-] (85. T. Hrubý [-] ) , T. Maxa [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , V. Hinterhölz [-] (66. M. Bicera [-] ) , A. Stránský [-] , J. Čermák [-] , M. Cempírek [-] , J. Kubec [-] , M. Dudáček [-]

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - D. Horejš [-] (78. D. Budín [-] ) , R. Jinšík [-] , D. Zíka [-] , P. Volák [-] (74. A. Stankay [-] ) - F. Pazourek [-] , L. Skála [-] , D. Hrouda [-] , J. Tomášek [-] - J. Král [-] (81. Z. Šantrůček [-] ) , P. Jusufi [-] -

ŽK: 34. O. Žurovec , 38. J. Kubec , 65. J. Čermák - 39. R. Jinšík , 70. D. Hrouda .
Hráči zápasu: J. Fencl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - ŠKUTHAN Jaroslav, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ledenice jsou dalším dřívějším účastníkem D skupiny, který se nám vrátil do Áčka a ačkoliv mám zde dobré vztahy (tímto zdravím Michala Heřmana), favorit je zřejmě jasný. Mladý roudenský tým si v nedalekém dějišti vybojuje vítězství a ihned nakročí k dalšímu boji o prvenství v soutěži.

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou jasným favoritem soutěže a vyhrají.

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích