0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Hrdějovic s Olešnicí branka nepadla


Branky


24

V sobotním odpoledni zavítala Olešnice do Hrdějovic. Počasí fotbalu přálo, bylo pod mrakem, hřiště bylo pokropeno letním deštěm. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdějovice zahodily penaltu

Začátek zápasu byl opatrný, domácí drželi více míč, ale po akci Koktavého s Raabem se ocitl sám před brankářem Horelica, ale Boček ho ve vyložené šanci vychytal. V 19. minutě musel být vystřídán Olešnický brankář Janeček, jehož místo zaujal kapitán Lenk a místo něho šel do útoku Ragaň. Za 10. minut dostal Lenk šanci k vyniknutí, kterou famózně využil, když chytil domácímu útočníkovi penaltu, když vystihl stranu a míč vyrazil přímo ke střelci, který se do balonu opřel vší silou, ale Lenk stihl i tuto situaci zázračně zlikvidovat. Ve 43. minuté se domáčí Tresll prosadil přes Lechnera, ale Lenk jeho samostatný únik zlikvidoval. V poslední minutě 1. poločasu dostal dárek na zlatém podnosu D. Lust, který se ocitl sám před domácím brankářem, ale místo branky do šatny, se opět radoval domácí brankář, kterému Lust lobnul do náruče. Poločas skončil a obě mužstva spálila dvě tutové šance.

Kapitán Lenk udržel čisté konto

Druhý poločas začali lépe domácí, kteří si vypracovali dvě slibné příležitosti, ale vždy byl Lenk na správném místě. V 52. minutě přišla nešťastná chvíle pro brankáře domácích Bočka, který si při odkopu míče poranil koleno. Tak i do druhé branky musel hráč z pole. Postupem času Olešnice hru vyrovnala a po několika střídáních domácích převzala otěže zápasu a začala si vytvářet gólové šance, ale bohužel pro ně ani Raab, Lavička, Lust nebo Ragaň se nedokázali prosadit. Na to kontrovali protiútokem domácí, které opět vychytal Lenk. V 86. minuté přišla poslední šance zápasu, kdy Horelica přesnou nahrávkou našel na velkém vápně Raaba, který se zbavil obránce a z 12ti metrů zamířil na zadní tyč, kterou těsně minul. Zápas, který nabídl pohledný, rychlý a důrazný fotbal plný šancí, který musel diváky bavit, skončil spravedlivou dělbou bodů.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] (52. M. Granov [-] ) - M. Pavel [-] , J. Turek [-] (74. M. Babec [-] ) , M. Ridvan [-] (84. L. Fišer [-] ) , M. Studnička [-] , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] (65. O. Lipold [-] ) , D. Mašek [-] (67. A. Koten [-] ) , P. Voráček [-] , Z. Filípek [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] (19. A. Ragaň [-] ) - L. Lenk [-] , P. Raab [-] , R. Horelica [-] , M. Koktavý [-] , D. Lust [-] , P. Lavička [-] , O. Husa [-] , M. Lechner [-] , M. Buřič [-] (31. T. Matuška [-] ) , B. Bahenský [-]

ŽK: 14. M. Pavel , 55. D. Mašek , 70. M. Tressl .
Hráči zápasu: L. Lenk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - STUDENÝ Josef, MAREŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Olešnice je dalším navrátivším se nováčkem v A skupině, kterou jsem dlouho hrát neviděl a jen těžko lze předpovědět, jak si vede po fotbalové stránce. Hrdějovice pro mě ale loni byly příjemným překvapením a věřím, že i letos budou okupovat přední příčky poté, co do nového ročníku vstoupí vítězně.

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra domácích

Olešnici neznám, ale Hrdějovice doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích