Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště otočilo z 0:2 na 3:2, hrdinou v utkání s Velkou Dobrou se stal Jan Rajnoch


Branky


9
Jíloviště v minulém kole po dlouhé době padlo, a to na půdě Nového Strašecí. Dnes se chtělo na vítěznou vlnu vrátit proti Velké Dobré. Ze začátku to vypadalo na velký nezdar, domácí fotbalisté ale ve druhé půli předvedli fantastický obrat v režii střídajícího Davida Malého.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Andruchovič

Velkodoberští fotbalisté zaznamenali skvělý vstup do utkání, když se už ve 3. minutě dostali do vedení. Skóre otevřel Tomáš Andruchovič, který se trefil hlavou po rohovém kopu. První půle byla poměrně vyrovnaná a k vidění bylo hodně soubojů. Více šancí si ale přeci jen vytvořili domácí, vyrovnání se ale nekonalo. Úvodní dějství tak skončilo za stavu 1:0 pro hostující mužstvo.

Obrat, skvělé střídání a hrdina Rajnoch

Domácí se tlačili za vyrovnáním, které měl na hlavě v 60. minutě Luboš Soldát. Hostujícího brankáře ale nepřekonal a z následného protiútoku zvýšil na 2:0 pro Velkou Dobrou Patrik Ondrášek. Jíloviště se ale nevzdalo a nadále se snažilo alespoň o zdramatizování zápasu. V 68. minutě měl domácí trenér šťastnou ruku, když na hřiště poslal Davida Malého. Domácí krajní záložník si při prvním dotyku s balónem v utkání připsal snižující branku na 1:2. Stejnému muži se o zhruba deset minut později podařilo po rychle hozeném sporném autu vyrovnat na 2:2. Zbytek utkání byl poté nahoru dolů, hra se přelévala ze strany na stranu a čekalo se na to, jestli nějaké z mužstev strhne vítězství na svou stranu. To se nakonec podařilo Jílovišti. V 87. minutě stanovil tvrdou ranou pod břevno konečný výsledek na 3:2 pro domácí Jan Rajnoch.


Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Utkání bylo vyrovnané. Na šance vítězství určitě zasloužené, ale musím říct, že Velká Dobrá mě překvapila. V tabulce se pohybují dole, přitom ale hrají poměrně pohledný fotbal.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Hezký zápas, který měl spád. Bylo to stále nahoru dolů. Nám se i dařilo dát docela pěkné góly, ale bohužel jen dva. Soupeř dal tři, i když si myslím, že trošičku s pomocí rozhodčích.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - M. Wágner [-] (67. D. Malý [-] ) , T. Šorna [-] , L. Soldát [-] , V. Janoušek [-] (90. D. Vovk [-] ) , O. Walter [-] (67. C. Golovko [-] ) , Š. Frank [-] (57. H. Siegl [-] ) , O. Vrabec [-] (72. J. Rada [-] ) , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] , J. Rajnoch [-]

FC Čechie Velká Dobrá
M. Jungr [-] - M. Kindl [-] (86. V. Křiváček [-] ) , F. Dejčmar [-] , P. Ondrášek [-] , R. Volman [-] , R. Stříška [-] , J. Kalousek [-] , M. Zimerman [-] , M. Kreisinger [-] (69. D. Rogers [-] ) , T. Andruchovič [-] (30. D. Jansa [-] ) , P. Salvét [-]

ŽK: 81. D. Malý - 51. P. Salvét , 92. R. Volman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUSÁK Jan - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Erba
Tip experta: výhra domácích

Podle mě to bude velmi vyrovnaný zápas, ale přesto si myslím, že Jíloviště doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích