Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2022 18:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rodilo se překvapení, Jíloviště ale utkání s Podlesím otočilo


Branky


5

Domácí Jíloviště zvítězilo naposledy před necelým měsícem. Dnes si chtělo po dlouhé době připsat všechny tři body proti fotbalistům Podlesí, kteří také nemají zrovna oslnivou formu. Hosté v Jílovišti vedli 2:0, domácí ale nepříznivý vývoj dokázali otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Mírně favorizovaní domácí byli od začátku utkání lepší. Měli převahu, více drželi balón a vytvářeli si vyložené gólové příležitosti.

 

V Jílovišti ale tentokrát platilo známe fotbalové rčení "nedáš, dostaneš." Domácí fotbalisté nastřelili břevno i tyč, po necelých dvaceti minutách hry to ale byli hosté, kteří vedli 2:0. Nejprve se v 6. minutě po brejkové situaci trefil Matěj Vohradský. Stejný muž skóroval i v 18. minutě, znovu po brejku.

 

Domácí svého soupeře tlačili, snížit se jim ale povedlo až dvě minuty před koncem úvodního dějství. Po nedorozumění v hostující defenzivě se hlavou do prázdné branky mezi střelce utkání zapsal bratr slavnějšího Tomáše Martin Wágner.

 

První poločas tak skončil výsledkem 1:2 z pohledu domácích.

 

Obrat Jíloviště

Druhá půle pokračovala ve stejném trendu, jako ta první. Rozdíl byl ale v tom, že domácí už své šance dokázali využít.

 

Po deseti minutách hry vyrovnal na 2:2 po centru a dorážce Luboš Soldát.

 

Jíloviště se poté tlačilo za vedoucím gólem, pár závarů před brankou soupeře ale měli i hosté z Podlesí.

 

V 84. minutě dokonal obrat Jíloviště domácí hrdina Martin Wágner, který tak zaznamenal svůj druhý gól zápasu.

 

V závěru ještě pojistil výhru domácím střídající Horst Siegl ml., který proměnil nařízenou penaltu po faulu na Ondřeje Waltera.

 

Jílovišti se tak podařilo otočit nepříznivě se vyvíjející utkání a nakonec si po výhře 4:2 nad Podlesím připsalo tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Jsem rád, že jsme utkání zvládli nejen výsledkově, ale i herně. Myslím, že jsme celý zápas dominovali a výsledek je zasloužený. I v kabině poté byla cítit dobrá nálada, jak z výkonu, tak z výsledku. Potřebovali jsme po delší době bodovat a doufám, že body, které jsme získali doma, potvrdíme i ve středu proti Kosoři, abychom se zase odrazili k horním příčkám.




Sestavy


TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - M. Wágner [-] , M. Rajnoch [-] , A. Boruta [-] , F. Janoušek [-] , O. Vrabec [-] (69. D. Malý [-] ) , Š. Frank [-] (83. H. Siegl [-] ) , O. Walter [-] , V. Janoušek [-] (88. L. Volf [-] ) , L. Soldát [-] (69. C. Golovko [-] ) , T. Šorna [-]

TJ Kovohutě Podlesí
L. Molnár [-] - M. Hanáček [-] , O. Bublík [-] , L. Havelka [-] , J. Jiránek [-] (67. F. Šrajn [-] ) , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , J. Mezera [-] (83. M. Skočdopole [-] ) , M. Vohradský [-]

ŽK: 78. D. Malý , 90. L. Volf - 42. M. Šlapák , 49. O. Drašnar , 76. M. Hanáček .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jan Červený
Tip experta: remíza

Myslím, že tady to bude vyrovnané, oba týmy mají dost zkušených hráčů. Domácí budou lepším týmem, ale hosté dokáží uhrát bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích