J. Červený 63. (p.)
T. Pucholt 65.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník si připsal druhou výhru v sezoně, doma přemohl Podlesí


Branky


63. J. Červený (p.) , 65. T. Pucholt - 26. O. Drašnar
8

Rakovník vyhrál hned úvodní utkání nové sezony, od té doby si ale žádný další tříbodový zisk nepřipsal. Dnes chtěl nechválihodnou sérii prolomit proti Podlesí, které si první vítězství v novém ročníku připsalo teprve v minulém kole proti slanské rezervě. Dnešní utkání dlouho vypadalo na triumf hostů, rakovničtí ale během dvou minut utkání otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

První půle patřila spíše hostům, kteří svého soupeře mírně přehrávali a více se dostávali do šancí.

 

Jednu z nich dokázal ve 26. minutě přetavit v úvodní gól utkání Ondřej Drašnar. Podleský kapitán se trefil po pěkné akci a přihrávce ze strany. Hosté tak vedli v Rakovníku 1:0.

 

Fotbalisté Podlesí mohli svůj náskok ve zbytku první půle ještě navýšit, to se jim ale nepodařilo, a úvodní dějství tak skončilo výsledkem 1:0 pro hostující celek.

 

Penalta a obrat domácích během dvou minut

Hned zkraje druhé půle zvýšili hosté už na rozdíl dvou branek. Gól Matěje Vohradského ale nebyl uznán kvůli ofsajdu.

 

V 63. minutě se hostující brankář Zykán dopustil faulu ve vápně, a domácí tak zahrávali penaltu. Červeného střelu Zykán vyrazil, bohužel pro něj ale domácí fotbalista včas zareagoval a stihl míč ještě dorazit do branky. Rakovník tak srovnal stav zápasu na 1:1.

 

Netrvalo to ani tři minuty a rakovnický obrat byl dokonán. Krásnou střelou do šibenice poslal svůj tým poprvé v utkání do vedení Tomáš Pucholt.

 

Vzápětí mohl být ale stav znovu nerozhodný. Po centru z rohového kopu měl na hlavě vyrovnávací branku Bublík, svou střelu ale nedokázal nasměrovat mimo dosah domácího Zacha.

 

Ve zbytku utkání se hosté nadále snažili o vstřelení vyrovnávací branky, vyloženou příležitost už si ale nevypracovali, a poslední utkání 6. kola mezi Rakovníkem a Podlesím tak skončilo 2:1 pro domácí mužstvo.



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Radim Černohorský: První poločas jsme zvládli dobře, herně to bylo dobré a o půli jsme měli vést 2:0, soupeř neměl nic. Druhý poločas jsme ale nezvládli. Je to škoda, z devadesáti minut jsme nehráli dvacet.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] (37. [-] ) - J. Sabo [-] , T. Kotaska [-] , M. Jirásek [-] (56. M. Valcha [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Červený [-] , J. Severin [-] , Z. Jonák [-] (76. P. Kýzl [-] ) , V. Čadek [-] , J. Šindler [-] (90. M. Rohla [-] ) , J. Vydra [-] (82. J. Holý [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - M. Hanáček [-] , O. Bublík [-] , V. Valčík [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] (81. M. Krejčí [-] ) , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Vohradský [-] (73. Z. Buch [-] )

ŽK: 88. J. Severin - 30. Z. Buch .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Čermoch Jakub - KAUCKÝ Miloš, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Radim Vavroch
Tip experta: remíza

Podlesí nás minulý týden zaskočilo. Jestli bude hrát tak, jak hrálo s námi, v Rakovníku bude minimálně plichtit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza