1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buk i v oslabení venku bodoval.


Branky


14
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubín otevřel skóre a šel do sprch.

1. Poločas nabídl vyrovnaný fotbal, především boj o střed hřiště. Během poločasu se domácí Žďár dokázal dostat do 2-3 slibných šancí. Hosté měli jednu tutovku, kterou neskutečným reflexem zlikvidoval Rešl! Bohužel ve 41‘ svou rychlost zužitkoval Kubín, který poslal hosty do vedení ale zároveň i do deseti svým nesportovním chováním.

Josef Beneda penaltu neproměnil

2. Poločas změnil Žďár formaci, a i díky početní výhodě byl víc na míči. Hosté se spoléhali především na urostlého Hegera, který snad neprohrál vzdušný ani osobní souboj. Do defenzivně postaveného Buku bylo obtížné se probít. V 62‘ však Maňour využil svou rychlost a byl faulován v pokutovém území. Penaltu si vzal na starost Josef Beneda ale neproměnil. I přes to domácí udrželi tempo vysoko. Velkou šanci měl Jan Beneda, gól vstřelil Princ ale byl odpískaný předchozí faul. Buk v 82‘ po nákopu a prodloužení Hegera na Mischnika dal na 0:2. Domácím se povedlo už jen zkorigovat výsledek na 2:1 díky zakončení Völfela po narážečce s Kubincem.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
Jan Kubinec: Utkání se jak už je zvykem neslo v bojovném duchu. Buk se opřel o skvělý výkon Hegera ve středu pole. Náš tým jako už několikrát v probíhající sezóně brzdilo především zakončení. Určitě nás čeká přes zimu spousta práce a jarní část musí být výsledkově vydařenější!




Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - L. Rybčák [-] , J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , J. Peňáz [-] , M. Koranda [-] , J. Beneda [-] , K. Voldán [-] , V. Princ [-] , P. Völfel [-]


ŽK: 79. A. Moldrzyk - 27. J. Kubín , 66. P. Heger , 92. L. Vondrák , 94. M. Šenkýř . ČK: 41. J. Kubín .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - SVOBODA Jan, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:53

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Horní Žďár i přes vysokou prohru u nás nehrál špatný fotbal, přesto si myslím, že ofenzivní síla Buku zvítězí. tip 1:3

Tip: výhra hostů