3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice doma porazily Volyni! Rozhodl druhý poločas


Branky


28

Minulý rok přinesly duely těchto dvou týmů dohromady pět červených a sedm žlutých karet. Podobně bojovný zápas se očekával i v sobotním šestém kole, kdy Volyně zajížděla do Sedlic, které doma porazily zatím pouze Dražejov v prvním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od první minuty se hrál bojovný a tvrdý fotbal. Na první karetní zápis se také nečekalo dlouho, když první žlutou kartu viděl už v 17. minutě domácí záložník Dumský. Domácí se ale také zapsali jako první do kolonky střelecké. Ve 21. minutě se totiž prosadil útočník Vaněk. Hosté ale dokázali do poločasu vyrovnat! V samotném závěru, ve 45. minutě, se prosadila letní posila Volyně ze Sousedovic Janáček. Poločas tedy skončil nerozhodně 1-1.

Ve druhém poločasu se čekalo na první branku jen šest minut. V 51. minutě vrátil vedení domácím právě první hráč s karetním varováním, David Dumský. Hosté se snažili podruhé v zápase vyrovnat, ale branku přidali v 72. minutě opět domácí. Prosadil se druhý hráč z útočného dua Mikeš. Domácí už si výsledek pohlídali a zvítězili tak nad Volyní 3-1. Rozhodčí nakonec vytáhl žlutou kartu šestkrát a červenou tasit oproti minulému roku nemusel.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V Sedlici se nám dlouhodobě nedaří a i tentokrát jsme neměli dobrý vstup do zápasu. Domácí měli několik dobrých šancí a jednu takovou proměnili ve 21. minutě. Po této brance jsme změnili rozestavení a naše hra šla rapidně nahoru. Díky tomu se nám ještě do poločasu podařilo vyrovnat zásluhou Janáčka, který vstřelil první branku v našem dresu. Po poločasové přestávce jsme bohužel inkasovali rychlou branku. Poté jsme měli pár závarů ale žádnou tutovou šanci. Do konce zápasu ještě domácí vstřelili pojišťovací branku.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Němec [-] , J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] , D. Houzar [-] , M. Čapek [-] (63. M. Běloušek [-] ) - D. Dumský [-] , J. Panuška [-] (63. P. Koutenský [-] ) , Š. Brynda [-] (68. M. Zíka [-] ) - Z. Mikeš [-] , P. Vaněk [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , J. Janáček [-] , J. Chvosta [-] , P. Pubal [-] (84. V. Janoušek [-] ) , J. Procházka [-] (78. K. Hájek [-] ) , P. Pletka [-] , F. Dlouhý [-] (75. T. Škopek [-] ) , R. Prihara [-] , J. Brabec [-] , B. Šitner [-] (55. M. Chvosta [-] )

ŽK: 17. D. Dumský , 31. D. Houzar , 80. J. Čabrádek , 89. P. Vaněk - 26. F. Dlouhý , 62. M. Chvosta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ŤUPA Michal, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jakub Houda
Tip experta: remíza

Sedlice mají silný tým, ale s Volyní to bude vyrorvnaný zápas a řekl bych, že výsledek bude 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích