Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna porazila doma Větřní


Branky


14. J. Šebelka (p.) , 24. F. Persán , 29. F. Persán , 56. J. Sláma , 61. J. Šebelka (p.) - 34. L. Konečný , 54. P. Podskalský , 71. M. Ješina
23

Jeden z hlavních favoritů soutěže Zlatá Koruna přivítal na domácím hřišti Větřní. Tomu se zatím daří, jak herně tak výsledkově a dal se tak čekat atraktivní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal ihned tlakem a soupeře držel dobře chytající Votýpka. Po necelé čtvrt hodině hry, ale dostala Zlatá Koruna výhodu pokutového kopu a Jan Šebelka zařídil vedení 1:0.  Pak si vzal slovo domácí střelec František Persán a během pětí minut vstřelil dvě branky. Větřní se dostala zpět do zápasu brankou Lukáš Konečného, který snížil na 3:1. 

 

Druhý poločas začal lépe pro hosty a Patrik Podskalský snížil na 3:2. Vedení od dvě branky vrátil domácím Jan Sláma. Pak přišla další penalta pro domácí a Jan Šebelka se opět nemýlil. Zápas byl rozhodnut a nic na tom neměnila branka stopera Miroslava Ješiny, pro něhož to byla už čtrvtá trefa v sezoně. 

 

Fanouškům se zápas plný branek musel líbit. Zlatá Koruna potvrdila vysokou kvalitu kádru a získala tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápas jsme prohráli a musím říct, že Koruna vyhrála zaslouženě. Chtěli jsme soupeře zkusit překvapit a znepříjemnit jim zápas, aby to měl i těžký, protože mají opravdu kvalitu. Než jsme šli do utkání, tak jsem kluky upozorňoval a říkal, že pokud chceme pomýšlet na body, tak musíme být co nejvíce produktivní a vyhýbat se individuálním chybám. Ať je to jak chce, tak chybovat si s tímto mančaftem dovolit nemůžeme pokud chceme pomýšlet na dobrý výsledek. Každý musí ze sebe vydat maximum, jinak těžko můžeme tak zkušený mančaft obrat o body. Takové zápasy vás musí podržet gólman. Všichni musí vydat maximum a být hodně produktivní, jen tak můžete pomýšlet na úspěch. Gólman podržel a zaslouží určitě pochvalu, byli jsme produktivní a silní ve standardkách, taky super poznatek. Bohužel, ale jsme dělali individuální chyby a to soupeř trestal a zaslouženě vyhrál. Nicméně musím kluky pochválit, protože i za nepříznivého stavu nesložily zbraně a odmakaly zápas do konce a to mě moc těší. Pro diváky asi krásný zápas. Domácí si to chválili. A chválili i nás, jako soupeře a to mě těší a je to motivace pro nás, že musíme dál pracovat, a že jdeme dobrým směrem. Minulou sezónu by jsme se po třetím gólu složili a prohráli 10:1 třeba. Je vidět, že kluci si určitý věci vzali k srdci. Na téhle prohře beru plno pozitivního. Mančaft pochválím a věřím, že dál budeme pro každého soupeře nebezpečný. Do Koruny vzkazuji, ať se jim daří, mají opravdu galacticos mančaft na tuhle soutěž a přeju jim, ať se jim podaří ten postup konečně. Zaslouží si to!.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Wagner [-] , J. Zajíc [-] , B. Miletić [-] , M. Kroupa [-] - F. Persán [-] , M. Král [-] (84. D. Bjaček [-] ) - J. Sláma [-] (80. M. Štěpánek [-] ) , D. Fuciman [-] , J. Šebelka [-] , V. Beránek [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - M. Homer [-] , P. Sluka [-] , L. Konečný [-] , P. Vnuk [-] (77. J. Seltsam [-] ) , P. Podskalský [-] , T. Hromada [-] (65. S. Churan [-] ) , A. Didkivský [-] (89. J. Červíček [-] ) , F. Soukup [-] , A. Krák [-] , M. Ješina [-]

ŽK: 36. M. Král , 49. B. Miletić , 57. V. Beránek - 61. M. Votýpka .
Hráči zápasu: J. Šebelka , F. Persán .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - NOVÁK Roman, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kvalita na obou stranách, rozhodne domácí prostředí.

Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna doma body ztrácet nebude, takže věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích