R. Kofroň 79. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní veze bod z Boršova


Branky


79. R. Kofroň (p.) - 60. M. Ješina
24

Větřnímu se v minulé sezoně venku nedařilo a tak se dal Boršov považovat za mírného favorita. Nakonec Větřní ukázalo, že by letošní sezona mohla být z jeho strany úplně o něčem jiném, než ta poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým začal dobře a od začátku byl lepším týmem. Přesto branka v prvním poločase nepadla. 

V druhém poločase se dostal hostujicí tým přeci jen do vedení, když Lukáš Konečný zahrál roh přímo na hlavu Miroslava Ješiny a ten poslal Větřní do vedení. Tato branka probudila domácí Boršov a vytvořil si několik šancí, ale dobře chytajícího Votýpku se mu nepodařilo překonat. Jedenáct minut před koncem dostal domácí tým výhodu pokutového kopu a Richard Kofroň vyrovnal. Do konce zápasu už branka nepadla a tak si týmy rozdělují po bodu. 



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Do zápasu jsme šli s tím, že jsme hodili venkovní zápasy z loňské sezóny za hlavu a prostě jeli jsme vyhrát. Ze zápasu mám smíšené pocity. Bod z venku bereme, ale jsem názoru, že herně jsme byly lepší a zasloužili si tři body. Ale musíme být pokorní a bereme i bod. Dál budeme pracovat, aby jsme příště byli úspěšní. Za výkon pochválím celý tým, který byl jak po fyzické, tak i fotbalové stránce dobře připravený a z toho mám radost. Šli jsme do zápasu s nějakým záměrem a pokyny. Kluci to plnily velmi dobře a zaslouží pochvalu. Teď se musíme dobře připravit na Ledenice, kde nás čeká hodně houževnatý tým, který bojuje o každý metr hřiště. Aspoň tak to bylo vidět v jejich domácím zápase s Roudném. Věřím, ale že zápas zvládneme a připíšeme si první letošní výhru.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Polomčák [-] - J. Zedek [-] , L. Říha [-] , T. Kéri [-] , J. Macík [-] (56. V. Karafiát [-] ) , V. Čuřík [-] (63. J. Havlíček [-] ) , R. Kofroň [-] (87. R. Řežáb [-] ) , J. Lísal [-] , P. Křemen [-] , P. Kuryliuk [-] , T. Dvořák [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - L. Konečný [-] , M. Homer [-] (89. T. Kalkuš [-] ) , A. Didkivský [-] , P. Kotlár [-] (76. S. Churan [-] ) , J. Taher [-] (67. P. Podskalský [-] ) , J. Skok [-] , F. Soukup [-] , A. Krák [-] (46. J. Dušek [-] ) , M. Ješina [-] , P. Vnuk [-]

ŽK: 62. V. Čuřík , 90. J. Havlíček - 17. M. Ješina , 26. J. Taher , 44. L. Konečný , 78. J. Dušek .
Hráči zápasu: M. Ješina , M. Votýpka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - POJAR Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hádal bych vyrovnané utkání, v němž ale bude zásadní roli hrát domácí prostředí a to přinese hubené vítězství Boršovu. Oba týmy mají na své soupisce opravdu dobré hráče, načež by hosté jistě rádi dali zapomenout na jarní venkovní nezdary. Misky vah spíš přikláním na stranu místního celku, zadarmo ale nic nedostane.

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra domácích

Boršov doma bude silný a vyhraje.

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích