Malše padla hned při domácí premiéře. Roudenští navíc přišli o dva vyloučené hráče


Branky


29

Roudné pocítilo, že cesta za vysněným postupem bude v této sezóně opět velmi složitá. Blaník si připsal cenný skalp. Rozhodčí Vican dvakrát tahal červenou kartu, v obou případech pro domácího hráče. Ve 25. šel že hřiště Cepák po faulu zezadu na unikajícího hráče, v závěru vytekly nervy Navrátilová. "Hrubé nesportovní chování - fyzicky napadl soupeře, po odpískání nedovoleného zákroku v přerušené hře šlápl vysokou intenzitou faulovanému hráči na záda. Napadený hráč po ošetření utkání dohrál."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Mexikáni" odjížděli na půdu velkého favorita v dobré náladě - podařilo se jim v týdnu vyřešit některé personální otazníky  v kádru týmu a chtěli potvrdit  dobrý výkon z 1. kola, což se jim dokonale podařilo.

 

Domácí začali s elánem, tlačili se do zakončení, ovšem v cestě jim stála zeď jménem Z.Vojtíšek v brance Blaníku. Hráči Roudného se zdáli přemotivováni, což vyústilo v brzkou červenou kartu. Tím nahráli hostům, kteří tohoto momentu dokonale využili a vezou všechny body. Výborná atmosféra na tribunách, perfektní trávník a dobrý Budvar zpříjemnili pro strunkovické fandy toto sobotní odpoledne.

 

Zaslal: Miroslav Mottl



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - V. Kadlec [-] , D. Zíka [-] , F. Navrátil [-] , L. Wohlgemuth [-] (78. D. Hrouda [-] ) , M. Zachař [-] , D. Vogl [-] , J. Grigera [-] (60. D. Šrámek [-] ) , D. Cepák [-] (62. M. Benda [-] ) , P. Cepák [-] , M. Štěpánek [-]

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - M. Dvořák [-] , V. Páník [-] , J. Nosek [-] , O. Kochma [-] (84. R. Černý [-] ) , J. Brych [-] , S. Pravda [-] , J. Žurek [-] , F. Funda [-] , A. Kadlec [-] , T. Koloušek [-]

ŽK: 40. D. Vogl , 64. V. Kadlec - 18. T. Koloušek , 72. F. Funda , 86. J. Nosek , 88. A. Kadlec . ČK: 25. P. Cepák , 82. F. Navrátil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - BOČEK Petr, KOCINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2022 12:32
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: MAREK URAZIL
Tip experta: remíza

Hodně zajímavý zápas, myslím že padne hodně branek, ale oba se rozejdou bodově stejně. Za mě zápas dvou týmů o postup.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích