1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový trenérský tým vedl Ústí nad Orlicí proti Velkým Hamrům, Jiskra vybojovala proti silnému soupeři bod


Branky


11

Byl to týden plný změn. V Ústí došla vedení klubu trpělivost s neuspokojivými výsledky, herním projevem a postavením v tabulce,  a tak se rozhodla pro trenérskou rošádu. Dvojici Evžen Kopecký, Pavel Novotný vystřídala trojice Vladimír Chudý, Tomáš Hoffman a Jakub Krátký, která má tým vést zatím pouze dočasně. Na začátek navíc tento trojlístek nedostal úploně lehkého soupeře, protože domácí přivítali velmi silné Velké Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel střelec Patrik Žitka

Novému trenérskému štábu určitě nebylo nijak dobře na duši, když hned v jedenácté minutě získal po velkém nedorozumění v obraně ve vápně míč nejlepší střelec hostů Patrik Žitka a přesnou ránou na zadní tyč otevřel skóre. Domácí borci dost dlouho hledali půdu pod nohama, hosté bránili výsledek, snaha o útok narážela na velkou nepřesnost přihrávek. Přesto se nakonec domácím podařilo vyrovnat.. Ve 34. minutě rozehrál Souček nečekaný signál z přímého kopu, míč od postranní lajny nabil proti noze na Jana Bednáře a ten ze hranice vápna parádně trefil horní růžek branky. První gól Bednáře v ústeckém dresu vrátil Jiskru do hry. Do poločasu se však skóre už nezměnilo.

V prvním zápase vybojoval nový trenérský tým Jiskry jeden bod

Po obrátce nabral zápas grády a 150 přítomných diváků určitě návštěvu fotbalu nelitovalo. Oba celky chtěly vyhrát a před oběma brankami se jiskřilo. V 54. minutě neproměnil Souček hlavou ideální centr Hynka, když z osmi metrů poslal míč nad branku. na prahu hodiny zápasu vypálil ze 16 metrů hostující Rudolf, následný zákrok Jecha lze označit za fantastický, když ze míč směřující do šibenice odvrátil do zázemí. V 69. minutě pronikl po křídle Mikor, dobře nacentroval, ale Špatenka ve vyložené šanci líznul hlavou na malém vápně míč těsně do zázemí. V 72. minutě propadl výkop brankáře Jecha až do šestnáctky hostů, kde ale dobíhající Hynek prohrál souboj s gólmanem Klementem. Infarktový byl také závěr zápasu. V poslední minutě základní hrací doby nejprve střídající hostující Svrček utekl obraně, kterého zázračně vychytal Jech. Následoval domácí protiútok také střídajících hráčů, kdy Madibi prošel po levém křídle, přesně našel Krátkého, ten však zblízka trefil jen brankáře. Zápas tak skončil dělbou bodů a prvním získaným bodem pro nové trnérské vedení Jiskry.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - O. Skalický [-] , P. Langer [-] , L. Mikor [-] , P. Chleboun [-] - V. Špatenka [-] , J. Souček [-] , K. Dominique [-] (67. M. Tulach [-] ) , J. Stránský [-] - T. Hynek [-] (80. R. Mufanzwaini [-] ) , J. Bednář [-] (88. M. Krátký [-] ) -

FK Velké Hamry
M. Klement [-] - J. Šťovíček [-] (78. F. Zounek [-] ) , J. Rudolf [-] (70. M. Svrček [-] ) , P. Žitka [-] , K. Krejčík [-] (91. J. Macháček [-] ) , O. Štěpánek [-] , S. Munzar [-] , J. Černý [-] , T. Kováčik [-] , J. Šídlo [-] , J. Váňa [-]

ŽK: 85. P. Chleboun , 91. M. Krátký - 61. J. Rudolf .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - VOJTĚCH Lukáš, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů