2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

10.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlinsko zvládlo těžký zápas s Chrudimí, ta ztratila body a dva hráče


Branky


9

Domácí si nutně potřebovali doma napravit reputaci po výprasku, který museli snést na hřišti Liberce v minulém kole. Nicméně béčka druholigové Chrudimi nebyl zrovna soupeř na rozehrání. Dobře vedený tým trenéra Miroslava teplého rozhodně nepřijel do hlinska na výlet, a tak měli domácí velmi těžkou šichtu. Nakonec o všem rozhodla poslední dvacetiminutovka, ve které byly k vidění tři branky a dvě červnené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

První půle byla v Hlinsku spíše nudnou záležitostí a moc fotbalové krásy napřinesla. Domácí se snažili potvrdit svou pozici třetího nejlepšího týmu soutěže, ale Chrudim odolávala a žádné velké příležitosti Hlisnku nepovolila. Sama byla dopředu naprosto neškodná, a tak nebylo divu, když se poločas dohrál bez branek. Nciméně to co chybělo v poločase prvním, přinesl poločas druhý.

Dvě červené v závěru znemožnily Chrudimi vyrovnat

Druhá půle jako by nabídla utkání dvou absolutně jiných týmů, než které nastoupili v poločase prvním. Nejprve si dvě solidní příležitosti vypracovali hsoté, ale domácí brankář Doležal vychytal jak Zvolánka tak Bauera. Jak se má se šancí naložit ukázal po hodině hry Kapanga, který potvrdil roli rozdílového hráče a s lehkostí zakončil svůj brejk od půlící čáry. Naprosto nevěřícně přihlížel trenér Teplý tomu, jak se ze ztráty míče na útočném vápně dokázalo Hlinsko zásluhou Kapangy během pár vteřin dostat do vedení. 

 

Druhá branka domácích ukázala, že žádný míč není ztracený, když jediný Křižák reagoval na nepovedenou střelu mířící kamsi a překonal Mrázka. Nicméně snad právě druhá branka probrala Chrudim dostatečně na to, aby reagovala. A tak hned o dvě minuty později velmi slušně zakombinovali a Zrůst snížil na rozdíl jediné branky. Vše mělo být do závěru otevřené a všichni byli v očekávání, co se bude na hřišti dít. A že se děly věci.

 

Nejprve neudržel nervy na uzdě zkušený Drahoš, který se mstil po faulu na Mrázka a jelikož už žlutou kartu měl, tak putoval do sprch. Tím pohlasly šance hostů na jakýkoliv bodový zisk. Navíc v samotném závěru po mizerně zahrané standardce Chrudimi zatáhl za záchrannou brzdu Sedlák a následoval do šaten svého spoluhráče. Dá se tedy říci, že dění ve druhé půli naprosto vynahradilo nudnou první část utkání.



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim B
Trenér Miroslav teplý pro klubový web: Je to obrovská škoda, utkání bylo vyrovnané, kvalitní, bojovné. Nepodali jsme špatný výkon, ale Hlinsko mělo ve svém středu více osobností a bylo asi více nastavené na vítězství, což rozhodlo.



Sestavy


FC Hlinsko
A. Doležal [-] - C. Kapanga [-] (93. L. Zelenka [-] ) , M. Šejvl [-] , V. Pilný [-] (93. L. Severa [-] ) , S. Křižák [-] , M. Králíček [-] (68. D. Holec [-] ) , V. Klika [-] (68. M. Hlouš [-] ) , J. Portyš [-] , T. Volf [-] , J. Nevole [-] , A. Nemšovský [-] (85. D. Zub [-] )

MFK Chrudim B
L. Mrázek [-] - Š. Sedlák [-] , D. Bauer [-] (85. M. Češka [-] ) , V. Gregovský [-] , P. Drahoš [-] , J. Harušťák [-] , D. Žalud [-] (68. D. Zrůst [-] ) , M. Zvolánek [-] (75. R. Musílek [-] ) , M. Holub [-] (75. M. Brychnáč [-] ) , T. Dostálek [-] (85. T. Linhart [-] ) , D. Vácha [-]

ŽK: 55. M. Králíček , 59. V. Pilný , 81. M. Hlouš - 64. P. Drahoš , 91. M. Češka , 93. R. Musílek . ČK: 81. P. Drahoš , 91. Š. Sedlák .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: NENADÁL Martin - FOJTÍK Martin, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích