2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

10.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs vedl v prvním zápase nový trenér Hejno, jeho tým odjel z Bydžova s prázdnou


Branky


9

Cidlina je zatím příjemnýkm překvapením, protože dokáže zatápět favoritům a sbírá body týmům, u kterých se to čeká. Stejně tomu bylo i v domácím zápase proti Brandýse, kde jim velila povinnost vyhrát, pokud se chtěli natrvalo usadit v klidném středu tabulky. Hosté šli do zápasu okysličeni o nové vedení, když v týdnu vyměnili trenéra. Takový impuls je vždy otázkou, ale minimálně v prvním zápase si trenér Hejno bodový zisk nepřipsal. Celý jeho tým se musí soustředit především na zápas v týdnu, kdy je čeká souboj o šest bodů s předposlední Čáslaví. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bydžov využil protiútok na konci poločasu

I když domácí hráči vstoupili do zápasu aktivněji, tak větší šanci si nevytvořili. Brandýs pak vyrážel k rychlým protiútokům, které často ukončila nepřesná přihrávka. V 15. minutě zahrával Prokop rohový kop a jeho centr musel na první tyči vyrážet až brankář. O dvě minuty později se pokusil překvapit brankáře dalekonosnou střelou Jahoda, domácí brankář Strýhal si míčem ale nadvakrát poradil. V 18. minutě zahrozili i domácí, ale hlavičku bez problému chytil Fiala. Po zbytek poločasu se v Novém Bydžově hrála naprosto vyrovnaná hra, ale s minime šancí jak na jedné, tak i na druhé straně. Ve 38. minutě se po centru ze standartní situace dostal na hranici velkého vápna k míči Prokop, pěkně se zbavil obránce, ale svou střelu poslal nad domací branku. Přesně s koncem 45. minuty se po našem centru k odraženému míči dostal domácí Zvěřina a přehnal se přes bránící dvojici Prokop a Baloun a na poslední chvíli ho nedokázal zastavit ani Temelkovski. Zvěřina poté odcentroval na zadní tyč na zcela volného Blažka a ten hlavičkou rozvlnil poprvé síť. Do šaten tak odcházeli spokojenější domácí.  

Brandýs kosilo zranění a dál tak strádá

Závěr prvního poločasu se podepsal na výkonu Brandýse v tom druhém, když nedokázali navázat na jejich výkon před přestávkou. Tomu nepomohlo ani zranění stoperů. Nejprve musel odstoupit Baloun a poté i Stross. V 69. minutě se hnal sám na Fialu domácí Zvěřina, brankář mu ale skvěle výběhem změnšil úhel a jeho střelu vyrazil. Co se domácím ale nepovedlo v 69. minutě, to jim vyšlo o 4 minuty později. Obraně utekl Blažek a ve vápně naservíroval míč před zcela odkrytou branku Holcovi a ten už neměl problém zvýšit na 2:0. Po této brance se sice hosté ještě se zápasem něco snažili udělat, ale kromě rohových kopů si žádnou vážnější situaci nevypracovali. Ani pod novým trenérem tak nedokázali venku bodovat. Nejdůležitější pro ně teď bude, aby se připravili na veledůležitý zápas uprostřed týdne, kdy je čeká dohrávka s předposlední Čáslaví. 

 

Trenér Brandýsa nad Labem Petr Hejno

 

Asistent trenéra RMSK Josef Košátko

 

Trenér RMSK Petr Průcha



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Novák [-] , P. Pokorný [-] , M. Voldán [-] (88. F. Drobný [-] ) , M. Vincour [-] , F. Zvěřina [-] (88. D. Hruška [-] ) , M. Štajer [-] , N. Bekera [-] (67. M. Holec [-] ) , P. Mokošín [-] , Š. Blažek [-] (81. V. Schober [-] ) , M. Marek [-] (88. O. Špinka [-] )

FK Brandýs nad Labem
J. Fiala [-] - J. Malák [-] (72. L. Nykodým [-] ) , M. Jahoda [-] , S. Honcharenko [-] , J. Prokop [-] , D. Folwarczny [-] , F. Temelkovski [-] (60. L. Plucha [-] ) , M. Baloun [-] (53. P. Zamazal [-] ) , D. Hrčka [-] , R. Janovský [-] , J. Stross [-] (60. P. Šamša [-] )

Počet diváků: 235. Rozhodčí: Schmeiser Marek - BRAUN Martin, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích