L. Petržilka 77. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Severočeské derby ovládl Trutnov, o vítězství rozhodl Štěpánek


Branky


7

Nováček z Turnova na úvod ročníku zažil derby dvou týmů ze severu Čech, když přivítali MFK Trutnov. Jejich premiéra v divizi nicméně neskončila slavně, protože zkušenější celek z Trutnova si připsal výhru 2:1. O výsledku rozhodl druhý poločas, kdy hosté odskočili na dvě branky a domácí už stihli jenom korigovat z pokutového kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadil jenom hostující kapitán Zieris

280 diváků si našlo cestu na zápos dvou týmů, které dělí necelých 70 km, což je na celorepublikovém měřítku malá vzdálenost. Fakt, že se utkávají dva týmy, které zastupují severočeskou fotbalovou školu navíc přidával zápau na atraktivitě. Turnovští se těšili na první zápas v divizi, ale moc důvodů k radosti neměli. Už v patnácté minutě rozvlnil jejich síť kapitán hostů Zieris a poslal tak svůj tým do vedení. Reakce se domácí fanoušci nedočkali, a tak skončil první poločas 0:1 z pohledu domácích. 

Domácí reagovali pozdě, hosté z podkrkonoší si závěr zápasu pohlídali

Domácí trenér nebyl s výkonem svých svěřenců evidentně spokojen, protože do druhé půle připravil hned dvě střídaní. Nicméně kýžený efekt mu to nepřineslo. V 72. minutě se hosté radovali podruhé, když se prosadil Marcel Štěpánek. Trochu vzrušení do koncovky zápasu přinesli domácí, když se pět minut po inkasované brance dokázali prosadit ve vápně a hosté si museli pomoct faulem. Nařízenou penaltu proměnil Luboš Petržilka, a dal tak domácím ještě naději. Domácí příznivci je hnali za vyrovnáním, ale to už se jim nepodařilo. Museli tak na úvod soutěže překousnout prohru 1:2.



Sestavy


FK Turnov
V. Kopal [-] - K. Provazník [-] (46. P. Havel [-] ) , B. Břenek [-] (80. A. Jákl [-] ) , J. Křeš [-] , M. Horák [-] , L. Petržilka [-] , L. Havel [-] (22. O. Tobiaš [-] ) , F. Vencbauer [-] (46. Š. Havel [-] ) , T. Beníšek [-] , J. Landfeld [-] (68. D. Pham [-] ) , P. Svoboda [-]

MFK Trutnov
M. Hofírek [-] - J. Turner [-] , J. Zezula [-] , Š. Čechovič [-] , M. Macek [-] , P. Brejcha [-] (70. M. Rajnoch [-] ) , J. Slavík [-] (87. J. Balcar [-] ) , M. Jirousek [-] (59. M. Trávníček [-] ) , M. Knap [-] , M. Štěpánek [-] , P. Zieris [-]

ŽK: 37. T. Beníšek , 74. O. Tobiaš , 87. D. Pham - 28. J. Slavík , 36. J. Turner .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Klír Jonáš - DRÁBEK Drahoslav, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích