D. Vácha 45. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 10:15

1.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou rezerv ovládl Liberec, Chrudim ale sahala po bodu


Branky


45. D. Vácha (vl.)
7

Dva týmy, jejichž "áčka" se pohybují v první respektive druhé lize, se střetli po Ještědem, kam přijela Chrudim. Domácí se mohli opřít o hráče, kteří jsou součástí A týmu, který den před tím přejel v lize Teplice. Pozitivně naladění domácí byli v zápase lepší a v prvním poločase dokázali vsítit jednu branku. Zápas ovšem ovládali brankáři, kteří jsou jednoznačně hráči zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liberec byl aktivnější a hladovější, v první půli Chrudim bránila

Chrudim je nováčkem v divizi, poté co několik sezón hrála pardubický krajský přebor. Jak tedy avizéoval trenér Liberce, moc nevěděli, co od soupeře čekat, a proto se soustředili především sami na sebe. A jak se ukázalo, taktika to byla správná. Liberec byl v prvním poločase jasně lepší. Domácí drželi častěji míč a také si vytvořili větší množství šancí. za hosty se ukazoval s dobrém světle především gólman Mrázek, který nehodlal za svá záda pustit jedinou střelu. Proadil si i s pokutovým kopem, takže to vypadalo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu. Jenže když to nezvládli liberečtí, tak jim pomohli chrudimští. Vlastní gól ve 45. minutě si vstřelil Vácha a Mrázek už tuto situaci odvrátit nedokázal. Do šaten tak šli spokojenější domácí. 

Druhá půle byla vyrovnanější, ale Chrudim gól vstřelit nedokázala

Když se v první půli vytáhl Lukáš Mrázek, jako by si na druhé straně Lukáš Pešl řekl, že se nenechá zahanbit. Ve druhé půli předvedl několik klíčovových zákroků, které udržely Liberec ve vedení. Domácí kouč avizoval, že jejich taktikou bylo utahat soupeři, kterému pomalu dojdou síly. Jenže to se nestalo. Domácí sice dokázali udržet nulu vzadu, ale postupem času se na jejich kopačky vkrádal možžná i větší nervozita a začali více kazit. To byly momenty Lukáše Pešla, který svůj tým podržel. Nakonec se obě rezervy rozešli po výsledku 1:0 pro domácí a všechy tři body tak zůstaly pod Ještědem. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Josef Petřík - trenér: Pro liberecký web: "Přijel k nám houževnatý tým, nováček v divizi. Vůbec jsme nevěděli, do čeho jdeme a soustředili jsme se spíš na vlastní výkon. První poločas se odehrával celkově v naší režii, měli jsme ho pod kontrolou, bohužel jsme vstřelili jen jednu branku, která byla vlastní. Neproměnili jsme pokutový kop Varfolomejevem, chvíli předtím jsme si vytvořili 3-4 gólové příležitosti, nastřelili jsme dokonce tyčku. Bylo to složité dobývání, soupeř bránil houževnatě v deseti lidech prakticky na své půlce. Snažili jsme se tam dostat, což se nám celkem dařilo, jenom nám chyběl klid ve finální fázi.“ „Ve druhé půli jsme mysleli, že pomalu odejdou soupeři síly, soustředili jsme se na prvních deset minut, chtěli jsme uhrát nulu vzadu s tím, že se budou v otevřené defenzivě soupeře otevírat vrátka. To se také stalo, ale poměrně dost jsme kazili. Místo toho, abychom zkracovali hřiště, sbírali odražené balony a hráli jednoduše, musel nás během druhé půle při šancích soupeře podržet gólman Pešl. Možná vzhledem k první půli by to bylo zasloužené vítězství, z pohledu druhé těžko říct. Strašně si vážíme třech bodů, jde o vítězný vstup do sezony, nedostali jsme gól navíc branku. Určitě je před námi velký prostor pro zlepšení, ale řekl bych, že se kluci postupně v zápasech zlepšovat budou.“

MFK Chrudim B
Miroslav Teplý - trenér: Pro chrudimský web: "Máme za sebou první duel, který nám nastavil určité věci a postupně budeme poznávat, jak se můžeme v letošní velmi kvalitní divizi C prezentovat. Předvedli jsme týmový výkon, byli jsme organizovaní a kluci opravdu celý zápas dřeli, s čímž jsem velmi spokojen.”



Sestavy


FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - D. Višinský [-] (60. J. Daněk [-] ) , R. Černický [-] , A. Yuzvak [-] (60. P. Lupoměský [-] ) , J. Kranthove [-] , M. Kytka [-] (81. J. Málek [-] ) , T. Polyák [-] , V. Hadaščok [-] , I. Varfolomieiev [-] (69. D. Horňáček [-] ) , J. Winkler [-] , J. Hudák [-] (69. M. Králíček [-] )

MFK Chrudim B
L. Mrázek [-] - Š. Sedlák [-] , D. Bauer [-] , V. Gregovský [-] , P. Drahoš [-] , M. Holub [-] (89. R. Musílek [-] ) , P. Tlapák [-] (65. D. Žalud [-] ) , M. Zvolánek [-] (65. M. Brychnáč [-] ) , M. Zikmunda [-] , T. Dostálek [-] (89. D. Mrázek [-] ) , D. Vácha [-] (79. V. Holeček [-] )

ŽK: 90. R. Černický - 21. M. Zvolánek , 40. P. Drahoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - PILNÝ Marek, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích