2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:30

5.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beránek udržel čisté konto proti silné Příbrami, neprosadil se ani exligový Wágner


Branky


23

Český Krumlov, jako nováček divizní soutěže, zažívá snový start do soutěže. Svými výkony si hráči rozhodně zadělali na vyšší pozornosti a po další výhře už se může diskutovat, zda jim forma vydrží minimálně do konce podzimu... V posledním hraném kole vyzval nejjižnější celek soutěže rezervu druholigové Příbrami a i přesto, že po většinu zápasu byli u míče hosté, ti se nedokázali prosadit a naopak Český Krumlov po hodině hry zasadil tvrdý direkt. Druhou branku pak přidal Matuška v 85. minutě po rychlém brejku, když dorážel od gólmana vyražený míč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Werner, vedoucí mužstva: Příbram byla asi nejsilnější soupeř, proti kterému jsme hráli. Hosté byli fotbalovější a první poločas měli územní převahu. My hráli spíše na brejky, ale ani jeden tým se do přestávky neprosadil. Ve druhé půli náš brankář chytil jasný gól a od té doby se to jakoby změnilo, vyrovnalo. Poté se nám po akci Vávra - Růžička podařilo dát gól na 1:0. Hosté nás ještě víc zatlačili, my to dobře odbránili a co prošlo, to chytil Beránek a pak jsme pět minut před koncem, po akci Kordíka, vsítili i druhou branku, když do prázdné brány zakončoval Matuška na 2:0. Jak jsem byl minule s výkony kluků nespokojen, tak tentokrát jsem je pochválil, hráli dobře a prakticky bez chyb. Příbram byla dobrá, běhavá, ale po vápno. Moc nestřílela a jejich hráči všechno chtěli tahat do kuchyně.




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] (76. J. Kordík [-] ) , M. Švec [-] , J. Kabele [-] , V. Novák [-] (82. M. Svoboda [-] ) , Z. Kuna [-] , P. Vaněk [-] (69. A. Parakhnenko [-] )

FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - J. Vokřínek [-] , A. Kareš [-] , P. Švestka [-] (46. V. Novotný [-] ) , J. Schindler [-] , M. Bálek [-] (46. D. Vott [-] ) , V. Hýsek [-] , E. Antwi [-] , T. Wágner [-] , J. Jeřábek [-] (69. M. Voriazidis [-] ) , J. Zeronik [-] (77. D. Tříska [-] )

ŽK: 38. A. Kareš .
Hráči zápasu: Š. Beránek .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra hostů

Příbram jsem viděl v Klatovech a byla skvělá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích