5:2
(2:1)
38. J. Novák (vl.)
54. V. Junek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice trestaly chyby Čáslavi, trenér Čáslavi Svoboda si stěžoval na rozhdočí


Branky


10. M. Sedláček , 17. M. Sedláček , 50. M. Sedláček (p.) , 78. R. Herzán , 89. R. Herzán - 38. J. Novák (vl.) , 54. V. Junek
9

Čáslavi se v letošní sezóně vůbec nedaří. Pět získaných bodů je výarazně pod plánem a místo bojů v popředí tabulky, musí řešit boj o záchranu. Zápas v Dobrovici navíc dle trenéra Jakuba Svobody ovlivnily chyby rozhodčích, které posadili domácí na koně. Nicméně to ať posoudí příslušná komise a delegát. Ať tak či onak musela Čáslav zkousnout pět branek, které ji určitě seběvědomí nedodají před důležitým bojem s Brandýsem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubé chyby Čáslavi poslali Dobrovice do vedení

V úvodu utkání Dobrovice zvolili vyčkávací taktiku. Nechali Čáslav v držení míče. Ta se snažila kombinovat, ale jejich úsilí nikam nevedlo. Naopak z první važnější situace se měnilo skóre na druhé straně. První standardní situace Dobrovice nebyla zahraná niktera skvěle a pro míč si došel brankář Vyhnánek, který vyboxoval míč ven. Jenže při zákroku, tak jak mu velí brankářská povinnost, zboural vše, co mu stálo v cestě, což byli i dva stopeři Čáslavi. Ti zůstali ležet, čehož využili domácí. Po zblokované střele dokázali dostat míč zpět do vápna, kde chybělai stopeři Čáslavi a Marek Sedláček tak poslal domácí do vedení. Na dva nula zvýšil Michal Sedláček, když chyboival brankář vyhnánek při rozehrávce. Toho dokázal Sedláček využít, a domácí tak měli v zádech už dvoubrankové vedení.

 

Trvalo asi deset minut než se z toho otřesení hosté dokázali vzpamatovat a začali znovu hrát. Nejprve se Hejný pokusil snížit, ale jeho pokus skončil na břevně. Následně se z další akce dostal k centreu Junek, který posadil míč na hlavu Ronovskému, ten nasměroval míč jen do domácího Nováka, který si míč srazil do branky. Čáslav tak se štěstím snížila na 1:2 a druhý poločas byl otevřený.

Čáslav musela zkousnout pět branek

Ačkoliv bylo na hráčích Čáslavi znát,l že chtějí s výsledkem něco udělat, tak druhý poločas pro ně skončil ještě hůře než ten první. Trenér Jakub Svoboda byl hodně rozčílený na výkon rozhodčích, což dával také jasně najevo. Dle jeho slov nejprve asistent rozhodčího přehlédl aut, z následné akce se domácí dostali k centru, po kterém si Petrů nastřelil ruku, za kterou hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Rozhořčení šéfa čáslavské lavičky způsobilo, že dle jeho názoru se takováhle ruka poedle současného výkladu pravidel pískat neměla. To už ovšem rozhodnutí nezměnilo a Michal Sedláček tak poslal Dobrovici do dvounrankového vedení znovu. Jenže ani ne za čtyři minuty přispěchali hosté s odpovědí. Ronovský našel svým centrem Junka a ten hlavou snížil. Oba hráči si tak role vyměnili.

 

Nicméně nabídnutou šanci na dramatizaci utkání čáslavští nevyužili. Jejich kombinace vázla, a tak se uchylovali k dlouhým nákopům. Z toho vyplynuly pouze střely zpoza vápna, které míjely branku. Patnáct minut před koncem nakonec o všem rozodli domácí. Odkopnutý míč převzal za obranou Čáslavi číhající Herzán, přehodil brankáře Vyhnánka a poslal už potřetí v zápase Dobrovici do vedení o dvě branky. Ani tato situace se hostujícímu trenérovi nelíbila a hádal se s rozhodčímí, kvůli údajnému ofsajdovému postavení Herzána. Nicméně gól byl uznán a šlo se dál. To Čáslaví značně otřáslo a v závěru se Herzán prosadil znovu, čímž jasně podtvrdil tři body pro domácí. 

 

Ti se budou muset rychle otřepat, protože už ve středu je čeká dohrávka s posledním brandýsem, což bude zápas o šest bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav
Trenér Jakub Svoboda pro klubový web: Je alarmující, jakým způsobem jsme schopni inkasovat čtyři branky, které rozhodnou o osudu zápasu. Naše výkony měly stoupající tendenci, čemuž jsme dali opět lacinými brankami v Dobrovici na frak. Musíme hráče připravit psychicky do dalšího zápasu s Brandýsem, který se bude opakovat již tuto středu. Máme před sebou posledních šest kol, hrajeme čtyřikrát doma, ve hře je ještě osmnáct bodů a my se jich pokusíme získat co nejvíce.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (62. D. Kocourek [-] ) , J. Novák [-] , P. Klain [-] (80. L. Kučera [-] ) , J. Horák [-] , O. Bora [-] (62. R. Herzán [-] ) , A. Kohout [-] (80. R. Tomíček [-] ) , O. Bičiště [-] , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-] (71. P. Král [-] )

FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] , O. Hajník [-] , V. Junek [-] , F. Konyvka [-] , K. Petrů [-] , A. Ronovský [-] , P. Mráz [-] , K. Hejný [-] , J. Čuchal [-] (46. R. Vocel [-] ) , J. Vančura [-] (71. V. Bašek [-] )

ŽK: 40. J. Horák , 52. A. Kohout , 74. P. Král - 21. J. Čuchal , 48. K. Petrů , 83. A. Ronovský .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Bahník Martin - MILNER Michal, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích