1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 10:15

2.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod 80 minut vzdoroval, Brandýs pak využil jeden z rohových kopů a opustil poslední místo tabulky


Branky


10

Brandýs musel v prvním kole zkousnou těžkou prohru 5:0 na hřišti Velkých Hamrů. Proto měli dostatečnou motivaci na první domácí zápas sezóny, kdy přivítali Náchod. Ten se před týdnem rozšel smírně s Vysokým Mýtem, a tak měl v zádech první bod. Na hřišti bylo patrné, že se oba týmy snaží hlavně neudělat chybu. Domácí byli aktivnější, ale gólové vyústění neměl žádný jejich útok. Jediný gól zápasu padl po jednom z mnoha rohových kopů a Brandýs se tak odlepil z posledního místa, které mu po výprasku v prvním kole patřilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas gól nepřinesl, nejnebezpečnější útok zastavil ofsajd

Do utkání lépe vstoupil Náchod. Ve 3. minutě se po rohu dostal k několika střelám, všechny však obrana domácích zvládla zablokovala. Hned o minutu později musel brandýský brankář Janáček vyběhnout až za hranici velkého vápna, kde míč odhlavičkoval k hostujícímu Simonovi, ten ale branku z velké dálky netrefil. Ve 12. minutě pak zahrával standardní situaci z velmi dobré pozice hostující Petřík, ale trefil jenom zeď. O 2 minuty později se připomněli také domácí. Dosoudil vyslal do brejku nováčka v týmu Šamšu, jehož střelu z úhlu ale vyrazil hostující brankář do boční sítě. Ve 24. minutě předvedl pěknou akci domácí Prokop, když od poloviny hřiště prokličkoval s míčem na noze až k vápnu, tam předal míč Dosoudilovi, ten ale mířil pouze do brankáře. Pěknou akci ale nakonec zastavil praporek pomezního, takže i kdyby se Dosoudil prosadil, tak by branka stejně neplatila. To o 8 minut později už Dosoudila žádný praporek ani brankář nezastavil, ale jeho hlavička z malého vápna, po výborném centru od Hrčky, zamířila těsně vedle levé tyčky hostující branky. Do konce poločasu si již nikdo ze týmů větší šanci nevytvořil a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Brandýs využil jeden z mnoha rohových kopů a opustil poslední místo tabulky

Druhý poločas byl v podání obou týmů velmi rozdílný od toho prvního. Hned o začátku Brandýs soupeře zatlačil před vlastní branku. Nejvíce nebezpečí přicházelo z rohových kopů, kterých bylo vždy několik v řadě, ale hosté je dokázali odvracet. Toto se dá se říct opakovalo po celý průběh 2. poločasu. V 65. minutě se k míči v malém vápně dostal Šmejkal, jeho střelu ale zblokovala hostující obrana. V 74. minutě se také připomněli hosté, ale hlavičku jednoho z hostujících hráčů s přehledem lapil domácí Janáček. O 2 minuty později napřáhl za hranicí velkého vápna Dosoudil, jeho střelu ale hostující brankář chytil. O další 2 minuty už se mohli diváci ve Spořilově radovat. Po rohovém kopu Šamšy se na zadní tyči probojoval k hlavičce Malák a poslal svůj tým do vedení. V 80. minutě už mohlo být rozhodnuto, ale Kaiser znovu po rohu trefil pouze tyč. Kdo by čekal v těchto minutách nějaký nápor hostů, tak by byl zklamán. Domácí velmi dobře kontrolovali hru a k ničemu hosty nepouštěli. Naopak v 88. minutě mohl skóre navýšit Fabian, ale střelou z úhlu branku těsně netrefil. Po závěrečném hvizdu se tak mohl Brandýs poprvé v nové sezóně radovat ze zisku 3 bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Náchod
Trenér pro náchodské web: Po celkem povedeném vystoupení v minulém kole doma s Vysokým Mýtem, jsme celkem logicky odjížděli do Brandýsa s přáním minimálně opět získat alespoň bod. Po ještě celkem slušném prvním poločase jsem ale rozčarován z velice špatného výkonu celého mužstva ve druhé části utkání. Připadlo mně , že jsme se za celý měsíc nic nenaučili. Neviděl jsem odpovídající nasazení, prohrávali jsme souboje, míče jsme jen odkopávali a vůbec jsme nedokázali zakombinovat. To samozřejmě odměnilo domácí vítěznou brankou z rohového kopu, který jsme neuhlídali. Postrádal jsem u hráčů i větší sebevědomí a lepší reakce při průběhu utkání. Bohužel nám chybějí zranění hráči, ale tam je to dlouhodobější proces a momentálně ti co hrají, by měli chtít chytit svoji šanci. Vím jedno, takto hrát nemůžeme.



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , M. Kovařík [-] (46. L. Plucha [-] ) , V. Šmejkal [-] , D. Hrčka [-] , J. Malák [-] , J. Prokop [-] (61. T. Fabian [-] ) , P. Šamša [-] (90. M. Jahoda [-] ) , S. Honcharenko [-] , M. Stross [-] (62. D. Kaiser [-] ) , M. Dosoudil [-] (90. L. Nykodým [-] )

FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Knap [-] , D. Bičiště [-] , F. Gois [-] (70. D. Hanzl [-] ) , L. Světlík [-] , J. Ansorge [-] (70. D. Hrubý [-] ) , D. Král [-] , P. Simon [-] (57. M. Punar [-] ) , J. Petřík [-] , J. Locker [-] , M. Brich [-]

ŽK: 11. D. Hrčka - 70. M. Punar , 85. D. Bičiště , 85. L. Světlík .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Zita Miloslav - BEČVÁŘ Lubomír, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů