2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

11.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav se zvedá a zvítězila podruhé v řadě. Doma porazila Letohrad


Branky


11

Oba týmy šly do zápasu posílenmí výhrou z posledního zápasu. Zatímco Letohrad přestřílel Trutnov, tak Čáslav zvládla důležitou dohrávku s Brandýsem. V zájemném souboji to bylo dlouho vyrovnané, ale nakonec se mohli radovat domácí, když výhru zařídil gólem po hodině hry Hajník. Touto výhrou se domácí dotáhli právě na Letohrad a hlavně poprvé opustili sestupové vody. Netypičností zápasu byl úvod střetnutí, kdy musel Letohrad na hřišti o jednoho hráče méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letohrad přežil úvodní přesilovku

Čáslavští začali utkání v početní výhodě. Kapitán hostí Kail totiž do utkání ze závažných rodinných důvodů nastoupil až po dvanácti minutách hry. Z krátké přesilovky ale domácí vytěžili pouze nebezpečnou hlavičku Hejného, která skončila nad brankou. Ve 13. minutě našel Vilím zpětnou přihrávkou Ronovského, ten z dobré pozice přestřelil. O chvíli později se k Ronovskému dostal míč po centru Vančury, v gólové šanci ale svoji střelu otřel o jednoho hostujících obránců a balón skončil těsně mimo. Hosté si v zápase vytvořili jedinou vážnou příležitost ke skórování ze hry, když se po půlhodině hry objevil za domácí obranou Kabourek. Tísněn Petrů svoji střelu ale nasměroval pouze do nohou brankáře Vyhnánka. Poločas se blížil ke konci, ale pávě v jeho závěru se následně začaly dít ty nejzajímavější věci. 

 

Vše začalo ve 38. minutě, kdy si na pravé straně vyměnil míč Hajník s Vilímem. Prvně jmenovaný pak milimetrovým pasem našel před brankou Hejného, který se na podzim v těchto situacích nemýlí a teď tomu nebylo jinak. Čáslavský snajpr tak zaznamenal již osmou branku v sezóně. Ve 43. minutě skvělým napadáním obral Junek o balón stopera Nágla. Přihrávkou pak našel Hejného, který ovšem trefil nohy gólmana hostí. O minutu později se v šanci znovu objevil Hejný, hlavičkoval ale pouze do rukou brankáře. V nastavení první půle domácí při rohovém kopu trestuhodně vyklidili prostor velkého vápna a hosté jejich liknavost při bránění potrestali vyrovnávací brankou, kterou si připsal Zbudil.

Čáslavští šli za ziskem tří bodů i ve druhém dějství. Obrana domácích totiž hostům prakticky nic nepovolila a postupem času přišly i šance na skórování. V 53. minutě protáhl Chábera ranou zpoza šestnáctky brankáře hostí. V 57. minutě postupoval po hlavičce Hejného sám na bránu Junek, ovšem hostující gólman svůj tým podržel. A tak si domácí pomohli standardní situací. Na rohový kop Slavíka se parádně vyskočil Hajník a přesnou hlavičkou k tyči rozjásal domácí diváky. O tři minuty později servíroval míč před bránu Vilím, Hejného pokus na poslední chvíli zblokoval hostující obránce. Stejně tak dopadl střílený centr Slavíka, který před dobíhajícím Vilím uklidil letohradský bek do zámezí. Letohrad se na odpověď nezmohl a i sebemenší náznak byl ihne zapuzen ze strayn Čáslavi. Domácí si tak v krátkém čase připsali druhou výhru a opustili sestupové vody. Letohrad si bude muset napravit reputaci v příštím zápase, když zavítá do Dobrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Trenér Jakub Svoboda pro klubový web: Sehráli jsme povedený zápas. S prvním poločasem jsme mohli být dokonale spokojeni, nebýt ovšem dvou zásadních chyb. Tou první byla naše nemohoucnost v zakončení, kdy jsme vytěžili z několika šancí pouze jednu branku. Tou druhou byla školácká chyba při bránění rohového kopu v nastavení první půle, kdy nás hosté za naši hloupost potrestali. Apelovali jsme na hráče, aby byli ve druhém poločase trpěliví, že naše šance ještě přijdou. To se nakonec potvrdilo a dokázali jsme zápas zlomit na naší stranu. V kontextu celého utkání si myslím, že naše vítězství je zasloužené. Klukům chci poděkovat, odvedli velmi dobrý výkon.




Sestavy


FK Čáslav
D. Vyhnánek [-] - V. Slavík [-] , J. Vilím [-] (76. V. Bašek [-] ) , V. Junek [-] (89. M. Dudla [-] ) , O. Hajník [-] , A. Chábera [-] , K. Petrů [-] , A. Ronovský [-] (76. K. Schovanec [-] ) , P. Mráz [-] , K. Hejný [-] , J. Vančura [-]

FK Letohrad
J. Janůj [-] - R. Macek [-] , P. Štěpán [-] , A. Zbudil [-] (82. D. Chládek [-] ) , P. Šponar [-] (68. J. Jiřánek [-] ) , A. Nágl [-] , O. Kail [-] (68. J. Kadlec [-] ) , F. Šplíchal [-] , T. Kabourek [-] , M. Lorenc [-] , J. Hiller [-] (82. P. Hýbl [-] )

ŽK: 31. J. Vančura , 89. V. Junek - 41. A. Zbudil , 60. M. Lorenc , 79. J. Kadlec .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:03

Tip: výhra domácích