Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad rozhodl o vítězství už v první desetiminutovce, dvakrát se prosadil Šplíchal


9

Letohradu se sice nepovedl vstup do sezóny, jak by si asi sami v klubu představovali, ale poslední dva zápasy mohou všechny uklidnit. V minulém týdnu výhra 5:1 a nyní si v domácím hráči Letohradu poradili s těžkýcm soupeřem z Trutnova. Potvrdili tak tři body z venku a dál stoupají tabulkou. Trutnov naproti tomu po nevýrazné remíze s Čáslaví znovu rozdával body a tentokrát všechny tři. O tom, že si nedovezou aní bod, rozhodl už v prvních osmi minutách domácí Šplíchal, který dvěma góly naprosto rozhodil soupeře a zbořil jim jakékoliv zápasové plány. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm minut hrůzy pro Trutnov

Je to takový klasický model. Vstoupíte do zápasu a čekáte, co se bude dít. Ačkoliv všichni trenéři vždy nabádají, aby nikdo nepodcenil vstup do zápasu, čas od času se najde tým, který je v prvních minutách ještě hlavami v šatně. To se dost možná stalo Trutnovu. Absolutní ležérnost a ledabylost, tak to pojmenoval trenér hostů Marks. Nejprve ve druhé minutě Šplíchal rozvlnil síť poprvé, aby o šest minut později vše zopakoval. To byla pro Trutnov tak velká rána, že se z ní až do kocen zápasu nevzpamatovali. Sice hosté dokázali ještě ve 21. minutě korigovat Zezulou, ale to bylo pro první poločas vše. 

Znovu se prosadil Kabourek

Možná měl Trutnov plán na vyrovnání, jak se dostat do zápasu a domácí trochu potrápit, ale vše vzalo za své už v 51. minutě, kdy se prosadil domácí střelec Kabourek. Ten svým šestým gólem v sezóně jasně potvrdil roli nejlepšího týmového snipera, dotáhl se na nejlepší střelce soutěže a to nejdůležitější pro Letohrad bylo, že díky jeho brance domácí odskočili znovu na rozdíl dvou gólů. Trutnov působil malátně. Tým sice působil sehraně a jeho akce měli fotbalovou kvalitu, ale v jejich hře nebylo dost zaujetí. zatímco Letohradští po hřišti létali a rvali se o tři body, tak hosté jim nestačili. Dokázali sice ještě v 70. minutě snížit zásluhou Trávníčka, ale to bylo z jejich strany vše. Domácí si tři body v závěru utkání pohlídali a mohli se tak radovat z dalšího posunu v tabulce. Tentokrát jsou už na 10. místě, což je výrazný posun, jelikož ještě před dvěma týdny byli na pozicích pro sestup. 



Ohlasy k zápasu



MFK Trutnov
Trenér Vladimír Marks pro klubový web: Špatný vstup do utkání - absolutní ležérnost a ledabylost v úvodní patnáctiminutovce nás bohužel stály všechny tři body. Přestože jsme si v zápase dokázali vytvořit dostatek šancí k tomu, abychom výsledek obrátili, stejný obrat z 0:2 jako před měsícem v Brandýse se nám jednoduše nepovedl. Jsem zklamaný z výsledku, z místy nedostatečného zaujetí pro hru, z malého důrazu v klíčových okamžicích a především z nedisciplinovanosti nemalé části našich hráčů. Tak jako v Letohradě se rozhodně prezentovat v divizi nechceme. Všechny zápasy pouze fotbalovostí uhrát nejdou a přestože jsme byli domácím místy více než vyrovnaným soupeřem, předčili nás větší vůlí po vítězství a srdcem. My si musíme naše poslední dva výkony pořádně rozebrat a učinit z nich nějaké závěry. Příští týden přijede nevyzpytatelný nováček z Bydžova a pokud chceme zůstat v lepší polovině tabulky, nezbývá nám, než doma konečně naplno bodovat.



Sestavy


FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - R. Macek [-] , J. Jiřánek [-] , A. Zbudil [-] (81. P. Hýbl [-] ) , P. Šponar [-] , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] (89. M. Faltejsek [-] ) , T. Kabourek [-] (89. Š. Klímek [-] ) , M. Lorenc [-] , J. Hiller [-] (71. J. Kadlec [-] )

MFK Trutnov
M. Hofírek [-] - J. Turner [-] (85. J. Tobiáš [-] ) , M. Trávníček [-] , J. Zezula [-] , M. Macek [-] , J. Slavík [-] , M. Jirousek [-] , M. Rajnoch [-] , M. Knap [-] , M. Štěpánek [-] , Š. Čechovič [-] (65. P. Brejcha [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Erlebach Jiří - KOUTNÍK Michal, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích