2:1
(1:1)
10. T. Volf (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srdnatý výkon nestačil nakonec Náchodu ani na bod, Hlinsko rozhodlo v nastavení


Branky


15. V. Klika , 92. S. Křižák - 10. T. Volf (vl.)
11

Při pohledu na tabulku se dalo predikovat, že si domáýcí připíší jasné tři body a budou se chystat na další týden, kdy je čeká lídr tabulky z Liberce. Jenže Náchod si nepřijel ani pro výprask ani pro prohru. Jeho hráčí byli až do poslední minuty vyrovnaným soupeřem a připravili Hlinsku těžké necdělní odpoledne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měl lepší Náchod

Vstup do zápasu měli lepší hostující fotbalisté, kteří od 10. minuty vedli. Ansorgeho centr si domácí srazili do vlastní sítě. To určitě nebyl start jaký si druhý tým tabulky představoval. Vedení však vydrželo Náchodu jen pět minut. Domácí podnikli po pravé straně rychlý protiútok, míče se chopil Klika, utekl všem a střelou z úhlu srovnal na 1:1. Tím se začínalo de facto od začátku. V závěru první půle měli hostující fotbalisté dvě nadějné příležitosti, ani z jedné však gólově neudeřili. Vše tak bylo otevřené a oba týmy mohly dál vymýšlet plány, jak dosáhnout na tři body.

Rozhodnutí přišlo v nastaveném čase

Krátce po změně stran naopak stálo při Náchodu štěstí, když domácí trefili brankovou konstrukci. A dali tak najevo, že svou kůži nedají lacinno. Jenže celou druhou půli se ani jeden tým nedokázal prosadit. Potom ale přišla kritická koncovka zápasu, kterou Náchod promrhal. Nejprve deset minut před koncem zápasu se vyznamenal hostující brankář Baláž, který vyrazil ztečovanou střelu, aby pak stejně jako před týdnem inkasovali Náchodští opět v nastavení. Běžela 92. minuta, když se po centru na zadní tyč prosadil domácí Křižák. Malé déja vu tedy znovu prožili hosté, kteří se kvůli této prohře dál krčí u dna tabulky. 



Ohlasy k zápasu



FK Náchod
Trenér Karel Krejčík pro klubový web: Odjížděli jsme do Hlinska s tím, že se pokusíme bodovat na hřišti týmu, který se letos pohybuje na čelních místech tabulky. Během týdne jsme postupně přišli o několik hráčů z důvodu nemoci, nebo pracovních povinností a tak jsme moc alternativ na případné prostřídání neměli. Utkání jsme rozehráli výborně, šli jsme do vedení, ale to jsme nedokázali dlouho udržet. Druhý poločas nás domácí dostali pod větší tlak, ale vše směřovalo k remíze. Mám z toho utkání velice špatný dojem, protože po shlédnutí videa jsem zjistil, že vyrovnávací gól padl z jasného ofsajdu a u druhé branky to bylo podobné. Ztratili jsme v posledních dvou utkáních celkem 3 body a já jsem v těchto utkáních chtěl vždy střídat v nastaveném čase, ale jak v utkání se Dvorem Králové a dnes v Hlinsku, tak mně pomezní rozhodčí i přes mé hlasité žádání střídat neumožnili. Bohužel jsme hned z následných akcí vždy inkasovali . Za celou trenérskou karieru jsem takové počínání rozhodčích nezažil. Musím se z toho poučit a zamyslet se proč mě a potažmo Náchod nemají rozhodčí (Vojtěch, Rychtár a Koutník) rádi . Jsem přesvědčen, že kdybychom střídali, tak si vezeme bod.



Sestavy


FC Hlinsko
A. Doležal [-] - C. Kapanga [-] , M. Šejvl [-] , M. Králíček [-] , S. Křižák [-] , L. Zelenka [-] , D. Mayer [-] (30. V. Pilný [-] ) , V. Klika [-] (90. D. Zub [-] ) , J. Portyš [-] , T. Volf [-] , A. Nemšovský [-] (69. J. Nevole [-] )

FK Náchod
F. Baláž [-] - D. Bičiště [-] , J. Čejchan [-] , J. Ansorge [-] (70. F. Gois [-] ) , D. Král [-] , K. Krejčík [-] , D. Knespl [-] , J. Petřík [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-] , L. Světlík [-]

ŽK: 53. C. Kapanga , 76. M. Králíček - 68. F. Baláž , 79. J. Locker , 82. D. Knespl , 84. D. Bičiště .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - RYCHTÁR Tomáš, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích