3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice opět v Soběslavi nepochodily a domácí uzmuli druhou výhru v sezóně


Branky


25

Soběslav minulé kolo totálně vyhořela v závěru zápasu na Petříně, kde ještě v 90. miutě vedla 0:1, ale domů jela s prázdnou. V hlavách hráčů to jistě bylo a zatím neporažené Katovice chtěli doma svalit. Hosté nehráli vůbec špatně, ale na překonání Července se ohromně nadřeli a přesnost mnohdy v zakončení také chyběla. S takovou nemohli v Soběslavi bodovat, zejména, když domácí byli jednoznačně produktivnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice se dlouho dostávaly do pokutového území domácího celku a výraznou část prvního poločasu měly jednoznačnou převahu. Ovšem žádnou branku se jim vstřelit nepodařilo a proto zákonitě musel přijít trest. V 39. minutě se po odvrácení hrozícího nebezpečí dostal k centru Kutner, který dlouhým křižným balónem našel na druhé straně Filipa Vaňka, ten si šikovně poradil s obráncem a tváří v tvář brankáři nezaváhal - 1:0.

 

Katovice chtěly hned po výměně stran reagovat, ovšem domácí byli proti. Ve 49. minutě se povedlo Hájkovi po pěkné akci na hranici vápna lobnout míč na za obranu nabíhajícího Ondřeje Boucníka, který se nerozpakoval a mířil přesně do sítě. Hra se následně zklidnila, hostům ztěžkly nohy a už nebyli tolik aktivní, jako v první půli. V jednom z posledních protiútoků toho domácí celek využil a Tadeáš Hájek vsítil po přihrávce do prázdné brány třetí branku Soběslavi.

 

Kaňku za výkonem domácího celku dal Radek Podhradský, který jako střídající hráč strávil na hřišti 7 minut, aby pak nebezpečným skluzem zezadu fauloval hostujícího Davida Bálka a byl po zásluze za tento zákrok vyloučen.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč, hráč: Do zápasu jsme šli s jasným cílem, odčinit zkrat z Petřína, což se povedlo. I když vstup do zápasu zase nebyl optimální. Katovičtí byli aktivnější, měli víc balón na kopačkách a vytvořili si poměrně dost standardních situací. Naštěstí jsme to byli my, kdo jako první dal gól a tím tak trošku opadla aktivita hostů. Druhá půle byla z naší strany lepší a po hezkých akcích jsme dali 2 góly. Katovice ještě párkrát zazlobily, ale Červenec nás v bráně podržel.

SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: V Soběslavi jsme opět prohráli rozdílem třídy a to i přesto, že jsme proti ní odehráli podle mě nejlepší zápas. Půl hodiny jsme byli jasně lepším týmem. Vytvořili jsme si nějaké šance a řadu standardních situací. Bohužel gól jsme nedali a domácí nás potrestali jejich klasickou zbraní - dlouhým balónem za obranu a z brejku šli do vedení. O poločase jsme si něco řekli, ale hned ve 48. minutě to bylo 2:0 a to už se hrálo těžko. Snažili jsme se o snížení, zamíchal jsem sestavou, ale bez úspěchu. Třetí gól jsme dostali na konci už do otevřené obrany. Soběslav nám dala lekci z produktivity a proto má tři body. Musíme se z toho oklepat a porazit doma nováčka z Komárova.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - J. Větrovský [-] , P. Bouchal [-] , T. Kubart [-] , V. Zeman [-] - F. Vaněk [-] (82. J. Vrána [-] ) , J. Pavlík [-] (69. D. Vaněk [-] ) , O. Boucník [-] (69. T. Mazouch [-] ) , V. Hoffmann [-] - A. Kutner [-] (90. M. Hromada [-] ) , T. Hájek [-] (82. R. Podhradský [-] )

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Motl [-] (74. P. Rejšek [-] ) , K. Cibulka [-] , M. Kostka [-] , T. Janoch [-] - L. Bálek [-] (74. V. Habor [-] ) , P. Kotrba [-] , P. Sládek [-] (67. R. Květoň [-] ) , D. Štěch [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-] (60. D. Bálek [-] )

ŽK: 41. P. Sládek , 89. L. Bálek . ČK: 89. R. Podhradský .
Hráči zápasu: M. Červenec , T. Hájek .
Počet diváků: 236. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - TUPÝ Petr, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Luděk Kaufman
Tip experta: remíza

Tady váhám. Soběslav doma bývá silná, ale Katovice jsou nepříjemný soupeř. Vidím to na dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích