2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

3.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav v nastavení vedla, přesto odjela s prázdnou


Branky


90. M. Štefl , 90. L. Kotěšovec (p.) - 77. O. Boucník
23

Na hřiští plzeňského petřína se v sobotním dopoledni odehrál pro oko diváka neskutečný závěr zápasu peci domácím celkem a hosty ze Soběslavi. Hosté totiž po 90. minutách hry vedli jedinou brankou Boucníka, přesto ale odjeli z Petřína s prázdnou. V nastaveném čase se totiž nejprve z penalty prosadil Kotěšovec, aby o dvě minuty dokonal obrat Matěj Štefl a pro Petřín tito hráči, kteří jsou základními stavebními kameny B-týmu, vybojovali první 3 body v soutěži. Jak utkání hodnotí zastupci obou týmů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: V první půli to byl spíše vyrovnaný boj, boj s vlastní nepřesností obou týmů. Až po výměně stran jsme se dostávali více do hry a bylo jen otázkou času, kdy vstřelíme branku. Jenže jsme jí naopak obdrželi. Po prostřídání se hra trošku oživila, na Demetera byla v nastaveném čase písknutá penalta a my se dostali gólem na body. Závěrečný precizní centr Demetera na Štefla byl pak rozhodující a jsme za výhru neskutečně rádi. Zde se ukázalo, jak je fotbal krásný i krutý zároveň.

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč, kapitán: Tohle se těžko rozdejchává... Od nás to byl od začátku takovej nemastnej, neslanej fotbal. Hrálo se za stálého deště, na podmáčeném terénu. Jak jsem říkal po utkání s Pískem, že se lidem muselo líbit, tak tenhle zápas byl naprosto pravý opak. Chyběl nám pohyb, klid na balónu. Spoustu jednoduchých přihrávek jsme kazili. Takové náznaky šancí se střídaly na obou stranách. Když už se nám podařilo pěknou akci dotáhnout do konce a dát gól, kdy v 90. minutě ještě vedeme 1:0, tak přijde nastavení a absolutní zkrat. Nejdříve zbytečná penalta, aby pak domácí dokonali obrat za další minutu po centru ze strany. Takový závěr si musíme pohlídat, rozkouskovat hru, podržet balón vepředu a ne jen nervózně odkopávat a čekat, co soupeř vymyslí... Vymyslel... Bohužel.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - D. Vodrážka [-] (66. L. Maxa [-] ) , M. Provod [-] (66. D. Heller [-] ) , P. Zajíček [-] (82. L. Kotěšovec [-] ) , V. Lisý [-] , J. Vodrážka [-] (46. M. Vanc [-] ) , O. Vinkler [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , P. Bednář [-] (82. M. Štefl [-] ) , A. Demeter [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , J. Pavlík [-] (89. D. Maršík [-] ) , M. Hromada [-] (55. J. Rubick [-] ) - P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] , A. Kutner [-] (55. O. Boucník [-] ) , T. Kubart [-] , V. Hoffmann [-] - D. Vaněk [-] (75. R. Podhradský [-] ) , T. Hájek [-] (75. T. Mazouch [-] )

ŽK: 44. P. Zajíček - 65. J. Pavlík , 86. J. Rubick .
Hráči zápasu: M. Štefl .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Hamouz Jakub - BENEŠ Jan, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Mészáros
Tip experta: výhra domácích

Petřín zatím nenaplňuje předsezónní prohlášení o postupu do ČFL, ale o víkendu vyhrají, Soběslav je více nepříjemná na své půdě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích