Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňské derby skončilo dělbou bodů


Branky


18

Oba plzeňské divizní celky v loňské sezóně dělilo 5 bodů a lépe na tom byl tým z Doubravky, který nakonec skončil na 4. příčce. Petřín ale před sezónou vyhlašoval boj o popředí tabulky, takže se očekávalo, že po úvodní prohře s Katovicemi, budou chtít hosté naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A hosté naplno bodovat chtěli. Měli k tomu dokonce velmi dobře nakročeno, jelikož se krátce po výměně stran dostali do dvoubrankového vedení. Jenže i to už vzal čas... Ale postupně.

 

Ve 27. minutě se po špatné rozehrávce z autového vhazování dostal do útoku Petřín, Zajíček vybídl přehrávkou před vápnem Aleše Demetera, ten si míč navedl a zakroutil jej za záda domácího brankáře. Do poločasu proběhla ale nepřesnost i na druhé straně. Do útoku se pár minut před koncem hnal z levé strany domácí Uzlík, jehož centr si na zadní tyči našel z první Vít Fleissig a bylo srovnáno.

 

Jak již bylo uvedeno, start do druh půle se lépe vydařil hostům. Už v 51. minutě se rozvlnila síť za Janišem, to když si na Provodův centr naběhl Patrik Klich a špatně vybíhajícího gólmana z první překonal. V 62. minutě se pak do rychlého úniku přes dva hráče hnal Demeter, který vyzval k zakončení Dana Vodrážku (jemuž byla dle zápisu branka připsána), který si míč poslal kolem brankáře a dobíhajícímu Martinu Novému se pak zamotal pod nohy, což znamenalo nešťastnou vlastní branku.

 

Domácí se ale nevzdávali a v 69. minutě zahrával volný přímý kop ze 40 metrů Vít Fleissig. Jeho centr do vápna nikdo netečoval, obrana a ni brankář nereagovali, a tak si míč našel cestu až do brány. V 82. minutě se po dalším neštastném výběhu Janiše a jeho zásahu zkácel k zemi Demeter a Petřín měl možnost vedení opět navýšit. První pokus Kohouta byl přesný, ale sudí nechal penaltu opakovat z důvodu vběhnutí hráčů do vápna. Druhý pokus už Janiš vystihl, jelikož mířil na stejné místo, jako pokus první a napravil tak své předchozí zaváhání. V závěru zápasu pak po rychlé autové rozehrávce a centru do vápna se k zakončení dostal Jan Česák, který jen nastavil nohu a prudkou přihrávku nasměroval za záda Suchého.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: To se bohužel hodnotit nedá. Kdyby se nám to stalo jednou za sezónu, tak se to dá skousnout, ale nám se to stane podruhé za sebou... Byť jsme nehráli tak dobře, jako jsme hráli minulý týden s Katovicemi, ale vedli jsme 1:3, měli jsme domácí na lopatě a to že to skončilo 3:3 do teď nemůžu pochopit. Pak jsme ještě nedali penaltu, kterou nás nechal rozhodčí opakovat, myslím že nesmyslně, jelikož do vápna vběhli jak naši hráči předčasně, tak i hráči soupeře. Takže tím, že je to druhá ztráta za sebou, tak je to k nas*ání no...



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - V. Světlík [-] , M. Paul [-] , M. Patrovský [-] (90. L. Vacata [-] ) , M. Nový [-] , T. Řehoř [-] , M. Uzlík [-] (64. M. Jandík [-] ) , J. Česák [-] , V. Fleissig [-] (90. S. Těžký [-] ) , P. Krejčí [-] , J. Trojanec [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - D. Vodrážka [-] , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] , V. Lisý [-] , J. Vodrážka [-] (64. Z. Šimáně [-] ) , O. Vinkler [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , P. Bednář [-] (64. D. Heller [-] ) , A. Demeter [-] (84. L. Kotěšovec [-] )

ŽK: 54. V. Světlík - 32. P. Zajíček .
Hráči zápasu: V. Fleissig - P. Zajíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠIŠKA Pavel, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích