Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Lásenicích! Stráž zničila šesti góly domácí Rapid


Branky


12

Fotbalisté Stráže rozstříleli v utkání 14. kola Okresního přeboru vysoko 6:0 domácí Lásenice a dál nahánějí první Slavonice. Hosté si šli od prvních minut za třemi body a góly sázeli jeden za druhým. Konečné skóre se zastavilo na šesti zásahy. Dvěma góly se zaskvěli strážští Podsclan a Labuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostujícího týmu

Do Lásenice Stráž jela v roli papírového favorita, čehož si byli vědomi a nic než výhru si nepřipouštěli. Tak k zápasu od začátku také přistoupili. Hned ve 3. minutě se prosadil poprvé Vratislav Labuť po chybě domácího gólmana Kodyma. Již v 5. minutě zápasu hosté vedli 2:0, protože se trefil navrátilec do strážského týmu Jan Kozel, který sundal své kopečky z pověstného hřebíku a opět si je nazul do bojů za strážský Sokol. Stráž držela většinou míč na svých kopačkách a Lásenice hrozila nákopy na Demetera, kterého se obraně podařilo eliminovat. A tak mohly zaúřadovat rychlé nohy Martina Podsclana, který ve 21. minutě nedal lásenickému brankáři šanci a zavěsil – 0:3 z pohledu domácích. Stav se do poločasové přestávky již neměnil i přesto, že si hosté vypracovali několik tutových šancí.

Stráž si odváží vysoké vítězství z Lásenice

Druhý poločas hosté začali vlažněji a nechali soupeře trochu nadechnout. Ale kromě jedné šance je k ničemu nebezpečnému nepustili. A tak postupně iniciativu převzali opět oni, za což jim byl odměnou druhý gól agilního Martina Podsclana s jehož rychlostí měla levá strana soupeře velké potíže, 63. minuta 0:4. Hru strážští měli v plné režii a mohli se tak soustředit na vytváření dalších brankových příležitostí, kterých bylo požehnaně. Ujala se až akce z 82. minuty na jejíž konci zakončoval přesně Jaromír Čada – 0:6. V 86. minutě přidal svůj druhý gól v utkání Vratislav Labuť a určil tak konečné skóre 0:6 ve prospěch Stráže. Příští týden v sobotu jede Stráž do Suchdola změřit síly s místním „béčkem“. Určitě půjde tentokrát o těžší zápas. Už jen protože se v Suchdole dlouhodobě nedaří moc vyhrávat a áčko hraje v neděli, takže se dají očekávat i „pendleři“ z „A“ týmu. Ale, jako tradičně, jede Stráž pro maximální počet bodů, čili tři.

Autor: Martin Zvára



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Demeter [-] , P. Medek [-] , M. Blažek [-] , J. Kandl [-] , B. Bednář [-] , P. Janeček [-] , B. Beránek [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Eger [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-] , J. Kalvas [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 69. P. Janeček , 72. J. Demeter - 51. R. Běhal .
Hráči zápasu: M. Podsclan , V. Labuť .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Havlík Martin - ERNST Martin, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Stráž jde do utkání jako jasný favorit a Lásenici porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích