2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 14:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč před domácím publikem udolala Staré Hobzí


Branky


12

Fotbalisté Peče zvítězili ve 14. kole nad Starým Hobzím 2:1. V prvním poločase otevřel skóre Hes a Doležal, dvoubrankové vedení drželi domácí až do 47. minuty, když za hosty snížil Malášek a domácí pak měli plné nohy práce aby těsné vítězství uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Domácí začali aktivně a od úvodního hvizdu rozhodčího diktovali tempo hry. Paradoxně to byli ovšem hosté, kteří se dostali do dvou vyložených šancí a nebýt skvělého Zamazala v brance mohlo to být záhy 0:2. Pro domácí to byl naštěstí budíček a po zbytek poločasu už se chyb vyvarovali, byli lepším týmem a zaslouženě přišly i dvě branky. Nejprve se prosadil Ondřej Hes, když se nejlépe orientoval ve vápně po Popjakově povedené střele a o chvíli později přidal na 2:0 Tomáš Doležal, který po závaru před brankou propálil vše, co mu stálo v cestě a uzavřel tak poločasové skóre.

Peč získala tři body

Druhá půlka byla diametrálně odlišná. Staré Hobzí brzy snížilo na 1:2 Davidem Maláškem a najednou byli hostující hráči jako polití živou vodou. Bylo jich plné hřiště a naprosto dominovali. Proti byla, ale urputná pečovská obrana, která měla navíc v zádech nepřekonatelného Zamazala. Je nutno podotknout, že vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


FC Peč
J. Zamazal [-] - J. Novák [-] , P. Novák [-] , L. Popjak [-] , T. Zajíc [-] , O. Hes [-] , R. Kuneš [-] , M. Hlaváček [-] , D. Lovětinský [-] , F. Smejkal [-] , T. Doležal [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - M. Kiessling [-] , J. Habr [-] , H. Bican [-] , V. Zejda [-] , D. Fiedler [-] - P. Distl [-] , A. Veverka [-] , D. Malášek [-] - B. Brůžek [-] , D. Křivánek [-]

ŽK: 20. L. Popjak , 55. J. Zamazal - 49. P. Distl , 77. Z. Fišer .
Hráči zápasu: J. Zamazal , F. Smejkal .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - DEVERA Radek, FILÍPEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tradiční derby vyhraje Peč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích