Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 11:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavonice na úvod jara hladce přejely Suchdol, třikrát se trefil Nikrmajer


Branky


12

Slavonice – Jarní část Okresního přeboru začala i pro vedoucí Slavnonice, které přivítaly rezervu Suchdola. Domácí si šli od prvních minut za vítězstvím a i proto vedly po prvním poločase už 4:0, hlavně díky třem rychlým gólům Nikrmajera. Dominantní výkon pokračoval i ve druhé půli a domácí tým si tak připsal vysoké vítězství 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

V 14. kole a v prvním jarním utkání slavoničtí fotbalisté přivítali soupeře ze Suchdola. Slunečné počasí přilákalo velké množství diváků, kteří vytvořili domácím tu pravou fotbalovou atmosféru. Aby taky ne, domácí na soupeře vlétli a od prvních minut se tlačili do útoku. Ve 4. minutě prvního poločasu nahrával Marhoun Matouši Nikrmajerovi, který se umístěnou střelou k levé tyči prosadil a první jarní soutěžní brankou rozjel svoje galapředstavení. Od vstřelení první branky domácí soupeři nic nedovolili, hráli si svojí hru, neproměňovali šance, až v 34. minutě po pěkné souhře na pravé straně hřiště, po ose Marhoun, Slabý, Nikrmajer, poslední jmenovaný zakončil centrovaný míč hlavou, nohou a bůh ví čím ještě opět k levé tyči. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale nešlo to, domácí mladíci nasadili od začátku vražedné tempo a nepolevovali, k tomu hostující tým přijel v jedenácti lidech, na lavičce nebyl ani trenér, takže nemohli prostřídat. Hra pokračovala a ve 41. minutě Jindrák po souhře nahrával Petru Marhounovi, který vstřelil třetí gól prvního poločasu. Tomu ale nebylo konec, hosté rozehráli ze středového bodu, Nikramajer odpresoval obránce, odebral mu míč a pohotově třetím gólem v hostující brance završil hattrick. Po vstřelení branky musel domácí střelec odstoupit, v jednom ze soubojů s obráncem nešťastně upadl na ruku a poranil si ji. Ve druhém poločase to ještě na chvíli zkusil, ale bolest mu nedovolila v utkání pokračovat. První poločas skončil 4:0 ve prospěch domácích.

Slavonice jasně vyhrály

Domácí prostřídali a pokračovali v nastaveném tempu a hned z kraje poločasu, přesně v 49. minutě se v pokutovém území snažil o zakončení kapitán Jindrák, ale nebylo mu to umožněno, byl zastaven faulem a rozhodčí bez rozmyslu odpískal pokutový kop, ke kterému se postavil Petr Marhoun a střelou k pravé tyči navýšil skóre na 5:0. Po vstřelení páté branky domácí polevili, hráli si svojí dominantní hru. V 73. minutě, ve skrumáži před brankou hostí se proháčkoval ke vstřelení gólu Radek Deutschar, který vsítil svůj první soutěžní gól po přesunu z B-týmu. Druhý poločas se už skóre neměnilo a zápas tak skončil 6:0 pro domácí.

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Do jarní části jsme vstoupili se změnami v sestavě, do Třebětic přestoupil kapitán Milan Trávníček, pro nás citelné oslabení, k tomu se přidala nějaká zranění, ale na druhou stranu jsme do týmu začlenili Radka Deutschara, který přešel z našeho béčka, zálohou posílil devatenáctiletý Dominik Nevrkla, který rozšířil naší juniorskou enklávu a zvýšil tak náš budoucí potenciál. Sezónu jsme zahájili po zimní přípravě již 12. 2. 2022, zúčastnili jsme se zimního poháru a po dvoutýdenním odpočinku jsme úspěšně vstoupili do sezóny, naše rozehranost byla patrná a soupeř nám nestačil a přehrávali jsme ho ve všech směrech. Ale chci dodat, že nijak vítězství nepřeceňujeme, byl to jeden zápas, jedno vítězství, další náročné zápasy nás teprve čekají a nebude jich málo. V utkání bylo vidět několik výborných výkonů, zejména pak ten Matouše Nikrmajera, který vstřelil v prvním poločase hattrick, k tomu přidal výborný běžecký výkon, spoustu toho odpresoval, byl to prostě jeho zápas, ačkoli hrál jen minutově jeden poločas, bohužel musel střídat pro zranění ruky, ale doufám, že se dá do příštího týdne dohromady a bude moci nastoupit. Druhý výkon dne podal Petr Marhoun s bilancí 2+1 a spoustou odvedené práce v útočné fázi naší hry.




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - L. Chalupa [-] , M. Bodlák [-] , L. Křižka [-] , P. Slabý [-] , F. Žampa [-] , P. Marhoun [-] , M. Jahoda [-] , M. Balík [-] , M. Jindrák [-] , J. Anděl [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - L. Durek [-] , K. Trmal [-] , M. Březina [-] , Z. Zlamšídlo [-] , J. Vaněk [-] , J. Brabec [-] , M. Matějček [-] , F. Rácik [-] , M. Durek [-] , M. Havelka [-]

ŽK: 58. J. Vaněk .
Hráči zápasu: P. Marhoun , M. Nikrmajer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - DEVERA Radek, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavonice si chtějí udržet vedení v tabulce a budou čekat na případné klopýtnutí soupeřů, kteří jim v tabulce dýchají na záda, aby navýšili vedení. Tzn. že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích