FIlip Machač: Je lepší, když vidíme, jak nám lidi fandí a vedou nás k dobrému výkonu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě a k výhře nad Třebší. Jak tento zápas hodnotíte?
Mockrát děkuji! Myslím si, že celkově super výkon. Celý tým pracoval jako “hodinky” jeden makal za druhého tak, jak jsme si řekli před zápasem v kabině. Také nám dost pomohl první gól v prvním poločase a vůbec největší poděkování patří našemu mladému kotli (směje se), který nás podporoval opravdu celých 90 minut!
Popište nám jak jste svoji branku v zápase vstřelil?
Obrana Třebše si vyměňovala balón a já čekal, až to obránci na našem těžkém terénu odskoči. Poté jsem mu balón ukradl a šel jsem společně s Klazim 2 na 1 a už od začátku jsem věděl, že rychlostně jsem na tom lépe než obránce. Píchnul jsem si balon vedle něho a pak už mě čekala jen poslední překážka a to byl brankář. Věděl jsem, že to chci podobně jako na tréninku, kopnout na vzdálenější tyč a to se mi povedlo a mohlo se jít slavit.
Na zápase jste měli podporu i vašeho kotle, který tvoří mladí fotbaliste z vašeho klubu, jak se vám s jejich podporou hrálo?
Ano, poprvé nás přišli podpořit mladí kluci z klubu a myslím si, že nám to všem velmi pomohlo. Je lepší, když vidíme, jak nám lidi fandí a vedou nás k dobrému výkonu. Klukům jménem celého týmu ještě jednou moc děkujeme a doufáme, ze budete chodit i nadále. My se za to budeme nadále snažit předvádět ty nejlepší výkony.
V minulém kole jste čelili lídrovi soutěže z Police, se kterým jste do posledních minut hráli o body, jaký na vás udělal tým dojem, věříte že soutěž ovládne?
Za mě má Police nejlepší tým v soutěži a přeju jim, ať postoupí. Rozhodně jim hodně pomáhají jejich zahraniční posily. Ale každý hráč z Police má své velké kvality.
Dvůr se nyní nachází na 8. místě, jaké jsou vaše cíle pro tuto sezónu?
Umístit se co nejlépe v tabulce a hrát dobrý fotbal. Hlavně pro naše fanoušky, kteří chodí v hojném počtu.
V posledním rozhovoru jste říkal, že Vás letos čeká maturita a ta už klepe na dveře, jak jste na ni připraven a jaké budou vaše další kroky?
Ano, máte pravdu, maturita už opravdu klepe na dveře. Dost času trávím učením, ale rád se odreaguju a jdu na trénink. Bohužel už jsem propásl i pár tréninku, kvůli doučovaní, ale myslím si, že to všichni z týmu chápou. Co dál to ještě nevím (směje se), ale doufám ze maturitu úspěšně zvládnu na první pokus, ať mám už od toho klid a můžů se zase naplno věnovat fotbalu.
Oblíbený hráč a klub?
Lamine Yamal a FC Barcelona.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.