0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 14:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nerozhodný výsledek rozhodovaly penalty


Branky


16

Utkání, které nabídlo vyrovnaný souboj o každý metr na hřišti nakonec nepřinesl žádnou branku. Více příležitostí si v utkání vytvořili hosté, jenže v bráně Bělé čaroval Tomáš Jarina. Na druhé straně výborně fungovala obrana Kaznějova, která nedopustila svému soupeři nebezpečnější příležitost, než střelbu ze střední vzdálenosti. Jak utkání hodnotili oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Marin Marinov, trenér: Do tohoto zápasu jsme šli s tím, že chceme za každou cenu v první řadě udržet opět čisté konto, což se nám konec konců provedlo a za což jsem velice rád. Musel jsem opět rotovat se sestavou a pozměnit způsob hry, neboť nám z rodinných důvodů chyběl Tomášek a vykartovaný Pavel Jarina. Nemáme široký kádr a když vám vypadnou 2 hráči ze základní sestavy, není jednoduché něco vymyslet. Celé jaro mám na střídačce 2, maximálně 3 hráče, někteří hráči jedou už několikátý zápas přes zranění, za což jim musím poděkovat. Utkání bylo celkově vyrovnané. Byli jsme více na balónu, ale kromě pár střel ze střední vzdálenosti, jsme si bohužel nedokázali vytvořit žádnou vyloženou příležitost. Soupeř hrál spíše na rychlé kontry a dokázal si vypracovat několik slibných příležitostí. V bráně ale opět čaroval vynikající Tomáš Jarina, který nás opět podržel. Poté přišly na řadu pokutové kopy, které nám na jaře moc nejdou a opět se to potvrdilo i v tomto případě. Nicméně já osobně jsem s bodem spokojený.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Do vzdálené Bělé jsme jeli vyhrát. V úvodu zápasu byli domácí lepší a hlavně díky standardním situacím si vytvořili převahu. Do brankových příležitostí se však nedostali. My jsme poprvé zahrozili až po půl hodině hry. Tichý však samostatný nájezd neproměnil. Do přestávky jsme měli ještě dvě brankové příležitosti, ale ani jednu jsme nedali. Druhý poločas jsme naopak začali lépe my, měli jsme více ze hry. Po 20 minutách se domácí začali více tlačit na naší polovinu a začali zase oni získávat převahu, ale bez vyložených šancí. Ty jsme si opět vytvářeli my. Dvě obrovské neproměnil Tichý a v závěru nedal loženku střídající Běhounek. Vzhledem k průběhu utkání je remíza asi spravedlivá. Domácí byli více na míči, my jsme měli více šancí. V penaltovém rozstřelu jsme byli úspěšnější a vezeme dva body.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Malý [-] , L. Černý [-] , P. Cingroš [-] (53. L. Hofmeister [-] ) , M. Černý [-] , M. Blacký [-] , V. Iščenko [-] (87. R. Černý [-] ) , M. Šinál [-] , P. Horák [-] , D. Frank [-] , V. Landrgott [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] , M. Polívka [-] (63. M. Fedorco [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (85. O. Běhounek [-] ) , D. Pojer [-] , J. Kiss [-] , V. Pícl [-] (85. J. Beránek [-] ) , M. Vondráček [-] , V. Vašíček [-]

ŽK: 43. P. Horák , 81. V. Landrgott - 62. J. Hyneš , 86. J. Kopač .
Hráči zápasu: T. Jarina - V. Pícl , M. Vondráček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - MIFKOVÁ Hedvika, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Triner
Tip experta: výhra domácích

Přeji výhru domácích, aby jsme měli možnost se dotáhnout na Kaznějov a na konci sezóny skončit ve vyšších patrech tabulky. Ovšem bude to tradičně hodně bojovné utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů