Většina z nás rozděluje sezónu na podzim/jaro, já s Markem Korandou ji dělíme na sýrovou/maestro, říka Patrik Matula

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je kapitán Slovanu, Patrik Matula. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ve Staňkově jsi se rozhodl konečně pomoci týmu a dal dva góly, není tohle pomalý start i na Diesel?
Není útok=není párty (směje se) samozřejmě si uvědomuji, že se ode mě po posledních sezónách čekal větší gólový příspěvek, ale doufám, že ještě není všem dnům konec. Bohužel takový Adam s Pepíkem už taky nepadají ve vápně jako dřív (směje se)
Jak u vás proběhla volba kapitána a proč jsi jím zrovna ty?
Kapitán se nikoho neptá jestli bude kapitánem, kapitán to prostě ví! Ne teď vážně, jelikož Mary řekl, že kapitánem nemůže být žádný uprchlík z jiné země, musel jsem si narychlo vzít svoji ženu a se zelenou kartou poté požádat o občanství. Pak už si stačilo jen koupit pásku a funkce byla na světě.
Na domácích dresech se ti loupe číslo 10. Je to fitkem, tvojí rychlostí nebo protože je zrovna v McDonaldovi Maestro sezóna?
Je to kombinace všeho. Ale rychlý jsem fakt hodně, většinou mě na hřišti ani nevidíš, jak jsem rychlý. A maestro? Většina z nás rozděluje sezónu na podzim/jaro, já s Markem Korandou ji dělíme na sýrovou/maestro. Mimochodem, také jemu číslo na dresu už mizí.
Budou tvý synové hrát fotbal nebo budou jako ty?
Bude pro ně hrozně těžké dosáhnout mých fotbalových kvalit, proto mi bude stačit když budou pouze,,hrát fotbal" a vypadat u toho hezky jako Petr Nožička #repre
Co bys řekl o partě, která je na Slovanu a dokázal bys ji opustit?
Parta na Slovanu vždy byla a je výborná. I když se nám letos tolik nedaří, v týmu je i tak často dobrá nálada. Tatarkovy skluz v podání Ozáka je zážitek na celý život, jsem rád že i on se už našel svého nástupce v podobě Maxe a tradice bude pokračovat. Ještě to chce postupně předat zeleného spodka mladíkům jako je Bady nebo Čardís ať i tato tradice pokračuje. A jestli bych tuhle partu dokázal opustit? Schyluje se k tomu, už skoro rok dojíždím z Dobřan a je to opravdu časově náročné.
Kdy jsi naposledy vynechal zápas?
Dobrá otázka, to bude dávná historie. Mistrovské utkání bylo pouze jedno před 5 lety v Plasích. Podobnou statistiku má pouze Mirek (emotikon srdíčka). Za Azáka už rozhoduje paní, kdy se mu na fotbal chce a kdy ne, takže občas vynechá. Ozák, Fialík, Michal, Pepík R. - je všechny bohužel často trápí zdravotní problémy. Takový Lukáš mi ale taky šlape na paty, momentálně táhne šňůru asi 5 zápasu, kterých se účastnil, uvidíme kde až se to číslo zastaví.
Jak zvládáš spojit fotbal s dvěma dětmi?
Fotbal a dvě děti? Mám skvělou ženu, která mne v tomhle ohledu podporuje a vždy vyjde vstříc. Není to jenom fotbal ale i jiné koníčky. (Snad jsem odpověděl správně (směje se)) Jinak se ale snažím být co nejvíce s dětmi, protože ty chvíle jsou pro mě nejdůležitější.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.