3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby srovnaly v závěru a braly druhý pod po penaltách


Branky


17

Luby jedou na jaře stíhací jízdu za záchranou v soutěži. Své působení v soutěži chtějí zvládnout také Svéradice, ale bodů sbírají podstatně méně než jejich klatovský sok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé srovnání

Jako první se v utkání prosadili domácí, kteří oslavovali v 9.minutě svého střelce Matěje Pivoňku. Vedení však Lubům nevydrželo dlouho. Už v minutě patnácté srovnal Aleš Vachuška a začínalo se od znova.

 

Do poločasové pauzy proběhlo několik šancí na obou stranách, ale ani jedna se neujala a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Obrat v utkání nevydržel do konce

Že oba týmy potřebují takto důležité body, se ukazovalo po celý zápas. Luby hráli více na míči a hosté se snažili využít rychlých protiútoků. Dlouho ale byl stav nerozhodný.

 

Až v 68.minutě se za hosty přesně trefil Roman Kába a Svéradice slavily. Bohužel pro ně pouze chvíli. Zranil se jim totiž defenzivní štít v podobě Standy Makovce a to bylo pro hosty citelné oslabení. Pro zranění ale záhy musel odstoupit i domácí gólman, kterého nahradil mladík Přibyl.

 

Lubský tlak sílil a zhruba deset minut před koncem se vyplatil. Na konečných 2:2 srovnal Karel Křížek a kromě druhé žluté karty pro hostujícího Václava Brůhu už se nic víc nestalo. Ten tedy svému týmu chyběl v penaltovém rozstřelu o druhý bod.

 

Druhý bod pro Luby

V penaltovém rozstřelu se musel činit mladý lubský brankář, který nahradil zkušenějšího Šíta. A vedlo se mu dobře. Jeho tým po výsledku rozstřelu 5:4 nakonec druhý bod uzmul.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] (76. O. Přibyl [-] ) - A. Panuš [-] , K. Šleis [-] (71. T. Blohmann [-] ) , M. Pivoňka [-] , R. Švec [-] , K. Křížek [-] , J. Holý [-] , V. Petrželka [-] , H. Pikhart [-] , A. Čížek [-] , . Basha [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , Š. Brynda [-] , S. Makovec [-] (71. M. Hrubeš [-] ) , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , V. Beránek [-] , V. Brůha [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-]

ŽK: 34. V. Petrželka , 40. A. Čížek - 18. V. Brůha . ČK: 88. V. Brůha .
Hráči zápasu: V. Petrželka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ŠIMEK František, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Daniel Šnour
Tip experta: výhra domácích

Hodně důležité utkání pro Lubské Atletico. Pokud budeme hrát naši hru, tak doufám ve výhru Lub.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

3:2

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů