Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Primas se po výhře v Rokycanech zase rozvášnil. Jak hodnotil hru domácích?


Branky


17

Košutka se po třech jarních prohrách zmátořila a v Rokycanech brala všechny tři body. Domácí totiž nedokázali z celkové převahy na hřišti vytěžit více než dvě branky, když zároveň dělali chyby v obraně, které je stály všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání aktivně a ještě ani nevychladla píšťalka hlavního rozhodčího po úvodním hvizdu a byla tu hned první šance z kategorie vyložených. Centr z levé strany dokázal Frýdl s vypětím všech sil vyrazit pouze před sebe, kde už na útočníka Rokycan zívala prakticky prázdná brána, ale ten balon nasměroval pouze do choulostivých míst rychle se vracejícího Fikara, jenž stihnul na poslední chvílí zaskočit na brankové čáře.

 

Rokycany byly dále aktivnější a držení míče by bylo rozhodně v jejich prospěch, ale většina akcí končila na hranici vápna. V 9. minutě udeřili zčistajasna hosté. Rokycanský gólman suploval po vzoru Manuela Neuera stopera, ale balon dokázal odvrátit nedůrazně pouze k středopolařovi Pekníkovi, který ho pohotově z hranice středového kruhu poslal do branky 0:1.

 

Košutka získala na kopačky potřebnou jistotu a za deset minut se skóre měnilo znovu po krásné brejkové akci, když Frýdl vyhodil balon na Lišku, ten si počkal na správnou chvíli, vysunul dlouhým pasem Trinera, ten poslal dlouhý balon do vápna, který si opět našel Liška a trochu se štěstím hlavou poslal míč k tyči - 0:2.

 

Rokycany se ihned vydaly na zteč hostující svatyně, ve snaze korigovat výsledek do poločasu, což se povedlo v minutě 32. Jaroušek se snažil zrychlit hru přihrávku přes střed hřiště, kterou vystihnul záložník domácích a pohotovým centrem našel na zadní tyči Kroce, který to napálil ze vzduchu levačkou přímo pod břevno Frýdlovi branky. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2. 

 

Domácí začali aktivně stejně jako první půli a v úvodních deseti minutách hned dvě šance musel pohotově likvidovat Frýdl. Košutečtí přečkali úvodní tlak a stejně jako v půli první po deseti minutách vystrčili růžky. Kalaš v 50. minutě dostal křižnou nahrávku od Tomáše Pekníka, ale nastřelil pouze golmana. Nemuselo ho to mrzet však dlouho, neboť o šest minut později Liška krásnou kolmicí vysunul právě Kalaše, ten kličkou obelstil Drábka a zvýšil na 1:3.

 

Rokycanští začínali pomalu hrát vabank a to hrálo do karet hostům a brejkovým situacím. Snížení viselo několikrát ze vzduchu především po centrovaných balonech, ale Frýdl ukázal, že se na zápas opravdu dobře vyspal a balon za svá záda nepustil. V 75. minutě pak přišlo asi defintivní rozhodnutí, když se stopeři Rokycan nedohodli a jejich srážku využil pohotově Triner a obstřelením golmana zvýšil na 1:4.

 

Hosté se pak zavřeli do obranného valu, který byl rozbořen až v 88. minutě, kdy si Radošovský počíhal na zadní tyči na přetažený centr a zkorigoval na 2:4, čímž udělal tečku za zápasem.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Prohráli jsme úvodní tři zápasy, což je příjemný zhruba stejně jako v parku olizovat chcanky z kopřiv. V týdnu se zbláznilo počasí a vážně hrozila umělka. V Rokycanech je navíc umělka tak malá, že na její zakrytí by stačila plážová osuška a cítíte se tam jako okurky v zavařovačce. Naštěstí se počasí umoudřilo a mohli jsme hrát na perfektně připraveném hlavním hřišti. Mladí kluci z Rokycan do nás bušili, bušili a bušili, ale sváděli marnej boj jako církev s masturbací. Jsem rád, že si konečně všechno sedlo jak mělo a přiklonilo se k nám i štěstí. Teď už se těšíme na další zápas s Hrádkem.



Sestavy


FC Rokycany B
- J. Drábek [-] (59. M. Kužma [-] ) , F. Stejskal [-] , M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-] , D. Kroc [-] , R. Pražský [-] , J. Bouda [-] (59. M. Radošovský [-] ) , T. Pliml [-] (46. R. Ryba [-] ) , J. Laubr [-] (46. M. Rybař [-] ) , O. Lang [-] (65. J. Ječmen [-] ) , J. Pliml [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Jaroušek [-] , J. Kalaš [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , T. Pekník [-] (80. X. Nguyen [-] ) , J. Pekník [-] , D. Král [-] , F. Fikar [-] (78. M. Kadlec [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 35. F. Fikar .
Hráči zápasu: J. Kalaš , K. Liška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DUDA Miroslav - PRESSL Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jaromír Králík
Tip experta: výhra domácích

Rokycany si to doma pohlídají a zvítězí. Tip: 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích