0:7
(0:6)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Tachov si zastřílel v Bělé, kaňkou za výkonem je pouze červená karta čtyřgólového Hudce


Branky


6. L. Hudec , 18. L. Hudec , 24. P. Sláma , 27. L. Hudec , 33. L. Hudec , 41. T. Habart , 83. P. Sláma
13

Tachovští fotbalisté vykročili tím nejlepším způsobem za splněním cílu v podobě postupu do Krajského přeboru - v prvním jarním kole 1.A třídy zvítězili na hřišti Bělé vysoko 0:7, když o všem podstatném rozhodla již první půle. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neskutečná první půle rozhodla

Již ve 3. minutě zimní navrátilec Tomáš Habart na pravé straně uvolňuje Lukáš Hudce, jehož střela těsně míjí pravou tyč branky domácích... O tři minuty později už se ale Tomáš Hudec prosadil. Přibližně z 22 metrů zahrává Tachov přímý kop, míč si staví právě Hudec a gólman Jarina nemá šanci - 0:1.

 

Po jednom z nakopnutých balónů za obranu Tachova následuje centr do vápna, Honza Viterna "drbne" tělem do domácího Pavla Jariny, ale píšťalka sudího Brůhy zůstává němá. Hosté se nezlobí, ale zároveň sportovně kývnou hlavou - tohle mohla, spíše měla, být klidně penalta... Ale nebyla, a tak následuje brejk, kdy Vojta Mráz přistrkává Hudcovi, který přidává svůj druhý gól v utkání.

 

Tachov je na koni, ale další šanci zahazuje z blízka Sláma, jehož střelu kryje Jarina. Patrik Sláma ale své předchozí zaváhání napraví ve 24. minutě, když střílí branku na 0:3. O několik minut později proběhne na hřišti nejkrásnější akce zápasu. Na půli skvěle zakombinovali Roman Umanskyi s Tomášem Habartem, ten předkládá Pavlu Kořínkovi, následuje klasický únik po lajně, příhra na Lukáš Hudce a první jarní hattrick nejlepšího střelce soutěže je na světe.

 

Tachov na hřišti jasně dominuje přidává další branky. Skvěle napadají Lukáš Hudec s Pavlem Kořínkem, tachovští se zmocňují míče, Kořínek přihrává Hudcovi, který zkrátka nemá dost a ve 33. minutě je to už 0:5.

 

Před přestávkou se prosadí také Tomáš Habart, který napřáhne po rozehrání rohového kopu a jeho střela projde brankáři do sítě - 0:6. Sudí o pět minut později duje do píšťalky a tachovský poločas snů tak končí.

 

Kaňka na jinak skvělém zápase Tachova

Hosté po přestávce pokračovali ve své hře, ale tentokrát se již tak snadno nedokázali prosazovat a s vědomím ohromného náskoku dělá trenér Pták čtyřnásobnou změnu ve své sestavě.  

 

Utkání je rozhodnuté, přesto je na hřišti živo, ani domácí rozhodně nic nevypouští... Když už se na jedné, či druhé straně povede útok, povětšinou končí zvednutým praporkem. Po jednom ze soubojů se do sebe zaklesnou Hofmeister s Hudcem, tachovskému hráči rupnou nervy, je z toho strkanice, k jejímuž ukončení významně pomáhá Hudcův kapitán Viterna. Končí tu žlutou na každé straně.

 

Po centru zleva zahrává Viterna v 78. minutě nešťastně rukou a domácí mají trestňák ze 16 metrů - v jejich největší šanci však Jarina míří vedle. O 4 minuty později měl zbytečný zkrat nejlepší hráč utkání. Lukáš Hudec na šestnáctce soupeře ze strany nesmyslně zajíždí do soupeře, vidí druhou žlutou a jde se předčasně sprchovat... Výrazná kaňka na jinak nadstandardním výkonu tachovského plejera.

 

Hned minutu na to, tedy už v oslabení, přidává sedmou branku utkání Patrik Sláma a završuje manko na skóre 0:7.

 

Zdroj: FK Tachov

***

Kromě hodnocení trenéra, si v galerii krom fotek z utkání můžete přečíst také hodnocení kapitána Honzy Viterny a střelce čtyř branek, Lukáše Hudce.

 



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Do utkání jsme šli s respektem, víme, jak Bělá hraje doma a jak umí být nepříjemná, přesto po kvalitní zimní přípravě jsme si věřili a byli jsme zdravě sebevědomí. Chtěli jsme vyhrát a tomu jsme přizpůsobili taktiku. Hned od začátku jsme se snažili domácí zatlačit, hodně jsme je presovali a začali jsme dávat branky. V prvním poločase jsme byli nesmírně produktivní, tentokrát jsme dokázali proměňovat šance, dostávali jsme se do soupeřovy obrany rychlými útoky a první půli jsme zvládli. Po poločase jsme prostřídali, protože máme některá nedoléčená zranění a chtěli jsme dát příležitost i jiným hráčům a ráz zápasu se změnil. Skvělý výkon podali všichni, ale musím vyzdvihnout Lukáše Hudce, který hrál zkrátka fantasticky a byl tahounem týmu. Doufám, že nám forma vydrží i do dalšího zápasu se Žákavou, kdy se konečně představíme před našimi diváky.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - L. Černý [-] , P. Cingroš [-] (55. M. Bořil [-] ) , V. Iščenko [-] , P. Jarina [-] , V. Kindl [-] (66. L. Hofmeister [-] ) , J. Malý [-] , M. Blacký [-] , M. Tomášek [-] (35. P. Horák [-] ) , M. Šinál [-] , M. Černý [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - P. Sláma [-] (89. J. Fišer [-] ) , J. Šroub [-] (55. O. Khymanych [-] ) , T. Roháč [-] (55. G. Nieves [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] (55. P. Hána [-] ) , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , V. Mráz [-] (55. D. Bulaiev [-] ) , R. Umanskyi [-] , A. Kořínek [-]

ŽK: 35. P. Cingroš , 76. L. Hofmeister - 70. P. Hána , 76. L. Hudec . ČK: 82. L. Hudec .
Hráči zápasu: T. Habart , J. Viterna , L. Hudec .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Brůha Radek - HÁJEK Zdeněk, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra hostů

Bělá vs Tachov, Můj tip 0:6. Při vší úctě k domácím borcům tady očekávám nejjasnější záležitost úvodního jarního kola. Po očku jsem sledoval výsledky v přípravě a Tachov drancoval hřiště svých soupeřů jako stádo sarančat. Obávám se, že síť za zády domácího gólmana bude vyklepaná jak koberec na pavlači.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů