Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 11:00

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka na umělce v H. Bříze nevyzrála na "domácí" Kaznějov


13

Zápas začal opravdu od podlahy a asi nikdo z přítomných neočekával, že v úvodních čtrnácti minutách bude sít rozvlněna hned čtyřikrát. Napřed ale pěkně popořadě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Kaznějov začal nákopem na polovinu hostů a z toho následně pramenilo několik centrů do vápna. Hned ten druhý využil Jakub Hyneš a hlavičkou k tyči poslal domácí do vedení 1:0. Netrvalo to dlouho a vedení bylo dvougólové, když se na levé straně uvolnil Jan Vondráček a ze zdánlivě velkého úhlu propasoval balon do sítě pod padajícím Frýdlem.

 

Hosté z Košutky se z tohoto direktu vzpamatovali a hra se začala odehrávat i před druhou brankou. Snížení přišlo rovněž prakticky vzápětí, když Frýdl našel dlouhým nákopem Kalaše, který zpětnou nahrávkou našel v prostorách penalty Daniela Trinera a ten se nemýlil - 2:1.

 

Jestli si přítomní diváci mysleli, že se hra tímto zklidní, tak byli na omylu. Neuběhla ani minuta hry a skóre se měnilo znovu a to netradičně přímo z rohového kopu. Jakub Vondráček zakroutil rohový kop přímo do brány a ačkoliv se Frýdl natahoval seč mohl, tak balón vyškrábnout nedokázal - 3:1.

 

Na tahu byla Košutka a po standardní situaci se mohlo měnit skóre i na druhé straně, rohový kop Pekníka se odrazil k Trinerovi, jež si mohl připsat druhý gól nebýt pohotového zákroku kaznějovského obránce na brankové čáře. Z další standardní situace přišla další šance hostů, Krejčího přetažený centr vracel do vápna Kalaš a Primas z hranice malého vápna těsně minul. V závěru poločasu naopak dvakrát zahrozil Kaznějov, ale do kabin se šlo za stavu 3:1.  

 

Druhou půli začali lépe hosté a největší šanci na snížení výsledku měl Kalaš, který po vysunutí od Tomáše Pekníka postupoval sám na bránu, ale skvělým zákrokem se vytasil Valeš. Ruky hostujích hráčů i realizačnního týmu letěly vzhůru o chvíli později, kdy Triner prokouknul vysoké postavení kaznějovského gólmana a střelou z dálky se ho snažil překvapit, míč zdánlivě letící do sítě však skončil pár centimetrů nad břevnem.

 

Kaznějov přečkal úvodní tlak a vystrčil růžky v minutě 67., a hned z toho byl gól. K exekuci volného trestného kopu se postavil Tichý a krásnou střelou přes zeď málem překonal Šatru, který o přestávce vystřídal Frýdla. Ten však s vypětím sil vytlačil balon na břevno. Míč si ale našel Jakub Vondráček a pohodlně zblízka zakončil do odkryté brány.

 

Domácí si po zbytek zápasu chytře a zkušeně hlídali třígólový náskok, který narušil už pouze Milan Primas, jenž využil křížnou nahrávku Trinera a prudkou střelou z úhlu snížil na 4:2. Zápas hraný na malém hříšti byl plný soubojů a skončil dvougólovou výhrou domácího Kaznějova.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: První jarní utkání hrané na malé umělce mnoho fotbalové krásy nenabídlo. Byl to víceboj než fotbal. My jsme měli famózní vstup do utkání a za úvodních 15 minut jsme třikrát skórovali. V dalším průběhu zápasu jsme byli o něco hladovější, a proto si myslím, že jsme zaslouženě zvítězili.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Na mistrovské utkání jsem se opravdu hrozně těšil. Dokonce tak, že den před zápasem jsem maso na řízky naklepal kopačkama a dole u výtahu sejmul skluzem sousedku, která šla věšet prádlo. Veškeré nadšení zhaslo v úvodní čtvrthodince, kdy jsme lovili míč ze sítě potřetí. To pak najednou byste nejradši utekli ze hřiště a nechali na sobě testovat nový léky na Alzheimmera. Navíc jsem hned v první minutě dostal loktem do huby, měl roztržený ret a po zbytek zápasu plival v jednom kuse krev. Kdybych neměl muskulaturu na úrovni Maxipsa Fíka s poruchou příjmu potravy, tak bych se cítil jako zápasník v kleci. Zápas na tom malým mraveništi byl samej souboj, míč lítal a odrážel se všude možně a na pohled to moc koukatelné nebylo. Tím se ale nechci na nic vymlouvat a znehodnocovat výkon kaznějovských kluků. Byli dobře připravení, vlítli na nás a rozhodli hned v úvodu. Gratuluji jim ke třem bodům a my zapomeneme, zatneme zuby a pojedeme do Lub s čistou hlavou.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (46. J. Valenta [-] ) , M. Tichý [-] (82. J. Kiss [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] (81. D. Vinkler [-] ) , V. Višnovský [-] (71. A. Náhlovský [-] ) , O. Běhounek [-] (46. F. Fait [-] ) , D. Pojer [-] , M. Vondráček [-] , V. Vašíček [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] (46. F. Šatra [-] ) - J. Hemzáček [-] , J. Kalaš [-] (79. L. Kovařík [-] ) , T. Krejčí [-] , M. Primas [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , D. Král [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (79. P. Sobotka [-] ) , P. Macht [-] (86. J. Lhoták [-] )

ŽK: 26. P. Macht , 64. K. Liška .
Hráči zápasu: J. Vondráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - BOGDAN Gabriel, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra hostů

Kaznějov vs. Košutka, můj tip 1:2. Těšil jsem se na přírodní trávu, bohužel nedá se nic dělat. Umělka v Bříze je maličká a hodí se spíš na volejbal, takže místo balónu se zas budou okopávat holeně a kotníky budou cinkat jak varhany na vánoční mši Jana Jakuba Ryby. Míč bude neustále ve vzduchu a bude narušovat vzdušný prostor nad Českou Republikou, suma sumárum myslím, že to bude o jeden gól a věřím, že v náš prospěch.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích