2:1
(1:1)
18. M. Skala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 16:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov si spravil chuť po minulém týdnu


Branky


22

Herně vyrovnané utkání, kdy platilo pravidlo "každý chvilku tahá pilku". Jelikož ale hosté v první půli nevyužili svého tlaku ke vstřelení více branek, dostali se domácí postupně více do hry a závěr zápasu si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako prví se v utkání prosadil aktivnější Nepomuk, v jehož barvách vstřelil gól v 18. minutě do odkryté brány po akci z pravé strany Matěj Skala. Ten tak potvrdil úvodní tlak hostů. Vedení však Nepomuku dlouho nezůstalo, jelikož o 6 minut později po ponechané výhodě srovnal Zdeněk Štěpán a začínalo se tedy od nuly.

 

Ve zbytku poločasu si Nepomuk vytvářel více příležitostí než domácí, ale fiinální přihrávka postrádala přesnost, s čímž si rádi poradili domácí obránci. Do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

 

Ve druhé půli se do hry dostali více domácí, kteří dlouho bojovali s přesností v koncovce. A kdo jiný mohl svůj tým vysvobodit, než ostřílený kanonýr Václav Šperl. Ten si v minutě osmdesáté naběhl na Jurášův centr za obranu, hlavičkou poslal míč na hostujícího brankáře, který míč tečoval tak nešikovně, že jej nedokázal vytěsnit, ale míč se dostal za jeho záda do brány.

 

Konec zápasu si Holýšov pohlídal a po blamáži z minulého kola na Rapidu si připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro nás. V prvním poločase byli lepší hosté, kteří si vytvořili více brankových příležitostí, dostali se také do vedení a nám se podařilo vyrovnat krásnou střelu Štěpána. Ve druhém poločase jsme byli herně lepším týmem my a nakonec dovedli utkání do vítězného konce. Po nepovedeném utkání na Rapidu jsme získali důležité 3 body.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Zhruba do 55. minuty jsem si myslel, že v Holýšově nemůžeme prohrát. Byli jsme aktivnější a hráli více fotbal. Od té 55. minuty skoro do konce to byl fotbal na úrovni okresního přeboru. Míč létal ze strany na stranu, nehrálo se po zemi, žádný fotbal k vidění nebyl. Strašné to bylo. Co musím pozvednout, je první branka domácích z nějakých 35 metrů. Druhá branka domácích vyplynula z předváděné hry a náš brankář na míč prý pořádně nedosáhl. Kdyby to skončilo remízou, byli bychom spokojenější, hratelný soupeř to byl a nějaké šance jsme měli.



Sestavy


FK Holýšov
O. Chrž [-] - P. Juráš [-] , D. Šobr [-] (84. M. Černohorský [-] ) , S. Staněk [-] (90. P. Trhlík [-] ) , V. Kaas [-] (56. J. Vítek [-] ) , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] (46. L. Šlégl [-] ) , Z. Štěpán [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Vosyka [-] , M. Skala [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , A. Viktora [-] (72. P. Váňa [-] ) , D. Šmíd [-] (46. T. Knapp [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] (46. R. Rous [-] )

ŽK: 54. V. Kaas , 56. D. Šobr , 60. J. Valachovič - 53. P. Panc , 60. T. Knapp .
Hráči zápasu: T. Michálek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŘÍHA Zdeněk, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k ne úplně ideální formě Holýšova si Nepomuk odveze 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích