1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice nepřipustily překvapení a zaslouženě si odváží z Dražejova tři body.


Branky


18

Hosté byli od začátku aktivnějším mužstvem, dobře drželi míč, byli důraznější a po lacinných chybách mužstva domácích si připsali další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček: V sobotu jsme přivítali první celek tabulky naší skupiny. Tím byly Lhenice, ve kterých jsme na podzim padli 2:0. Hosté dorazili ve špatných dresech a na hrišti se tak proháněla dvě mužstva v dražejovských barvách. Prvních dvacet minut se hrálo prevážne mezi vápny bez výrazných šancí. Poté přišli série našich chyb a nešťastných okolností a hosté po půl hodině hry vedli 2:0. Tak skončil i první poločas. Do druhé poloviny zápasu jsme museli prostřídat a přeházet postavení ale bez výraznější ho efektu. V 50. min. přišla další chyba a hosté navýšili na rozdíl tří branek. O deset minut později dokonce na čtyři. Až poslední 25 min. se nám dařilo dostávat do šancí ze kterých přišlo pouze snížení Šrámkem na 1:4. Soupeř byl lepší, běhavější a hlavně efektivní v zakončení. Nyní nás čeká dvojzápas ve zkušených Sousedovicích a na velikonoční pondělí ve Volyni.

SK Lhenice
Pavel Boška: 16.kolo B skupiny I.B třídy svedlo k vzájemnému souboji týmy Dražejova a Lhenic v utkání, v němž domácí, Dražejovičtí spoléhali především na pozorné bránění , na nakopávání míčů do případných kontrů s vyčkáváním soupeřových chyb a hosté, Lheničtí, ti zase vsadili na kombinační hru, která však byla v první půli často nepřesná, narušována protihráči, jejichž zvolenému způsobu hry se místy přizpůsobovali. Přesto do poločasové otáčky dvěma gólovými trefami strhli vedení na svou stranu – 0:2. Ve druhém dějství, zejména v jeho první polovině, to bylo stran Lhenických o něčem jiném. Ve větším nasazení, za zpřesnění kombinace a vznikajících pohledných útočných akcí, domácí přehrávali a přidali další dvě branky na 0:4, když několik dalších gólových šancí neproměnili. Zřejmě uspokojeni jasným vedením polevili a při vzniknuvší chybě při „malé domů“ ji Dražejovičtí ztrestali a snížili na 1:4. Znovu gólově se prosadit jim již Lheničtí nedovolili a s přehledem dovedli zápas k přesvědčivé výhře.



Sestavy


TJ Dražejov
J. Hanzal [-] - F. Brázda [-] (68. K. Řezníček [-] ) , J. Matas [-] (46. J. Solař [-] ) , O. Koutský [-] , K. Krýsl [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] (46. T. Martínek [-] ) , V. Šrámek [-] , D. Náhlík [-] , P. Poláček [-] - M. Bračok [-] (73. M. Klas [-] ) -

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Beran [-] , D. Kiš [-] , D. Kiš [-] , J. Prenner [-] - M. Rosa [-] , P. Prenner [-] (83. L. Burda [-] ) , T. Tůma [-] , J. Mrkvička [-] (63. J. Máčl [-] ) - M. Fišer [-] (70. D. Šindelář [-] ) , P. Vincik [-] (46. M. Mahák [-] )

ŽK: 56. M. Bračok - 26. P. Prenner , 74. J. Prenner .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - SMOLA Martin, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů