1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště veze všechny body.


Branky


25

Poslední kolo zakončilo Dolní Dvořiště výhrou a podtrhlo tak vydařenou sezonu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým měl opět problémy se sestavou. Přes to šel do vedení, když se po standardní situaci prosadil Tomáš Kalkuš. Hostujicí Dolní Dvořiště má kvalitní tým a dokázalo zápas otočit ještě do poločasu. Nejprve se trefil Jakub Kubík a po něm Tadeáš Zeman

 

Druhý poločas už patřil jasně hostím za které přidal další branku Šimon Štifter a na konci i Marek Urazil. Dolní Dvořiště tak zakončilo sezonu na vynikajícím třetím místě a v další sezoně bude určitě patřit k favoritům na postup. Větřní skončilo na osmém místě a to je vzhledem k pravidelným problémů se sestavou dobrým výsledkem. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Poslední domácí zápas a opět problémy se sestavou. Soupeř vyhrál zaslouženě. My jsme hráli v hlubokým bloku, protože jsme neměli na to si to rozdat otevřeným fotbalem s kvalitním soupeřem. Zaplať pan bůh, že je konec sezóny. Bylo to poslední měsíce už hodně náročný. Já jen doufám, že si teď kluci odpočinou a na přípravu se sejdeme všichni. Snad kádr udržíme. To je priorita a plus se snažit někoho přivést. To je taky jeden z cílů do nové sezony.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Dnes jsme jeli k zápasu úplně v klidu, každý věděl, že oběma už o nic nejde. I tak jsme, ale chtěli vyhrát. I když jsme po standardce prohrávali, tak jsme ještě do poločasu dokázali otočit. Po přestávce jsme už jen hru kontrolovali. Přidali góly a mohli jsme taky naskočit do zápasu(já,vedoucí Píša a manažer Véna). Zápas jsme zvládli a udělali dobrou náladu na dokopnou. Ta byla opět v TOPu ! Dnes nikoho konkrétního chválit nebudu. Shrnu celou sezónu. I když jsme měli malinko jiný plán, který nevyšel i tak musím všechny do jednoho pochválit. Sezóna byla super. Musím opravdu říct ,že v Dolňáku se vybudovala poslední roky taková parta super kluků ,že je to až k neuvěření. A na to jsem opravdu moc pyšnej. V neposlední řadě nesmím zapomenout na obec. Ta nám vytváří fantastický podmínky. A naši fanoušci jsou taky super. Doufám ,že v nové sezóně navážeme na jarní výsledky. A odměnou nám bude - jistě si to všichni domyslí. Mějte se a v nové sezóně na shledanou.



Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - T. Kalkuš [-] , J. Taher [-] , J. Skok [-] , M. Votýpka [-] , M. Ješina [-] , O. Dvořáček [-] (46. M. Vegeš [-] ) , S. Churan [-] , T. Hromada [-] , R. Weinhard [-] (75. M. Homer [-] ) , F. Soukup [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] (60. M. Urazil [-] ) , P. Pecha [-] , M. Tesař [-] (84. P. Pecha [-] ) , Š. Štifter [-] , F. Sulzer [-] , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (72. V. Lattner [-] ) , L. Doucha [-] (60. J. Fořter [-] ) , O. Kouba [-] (87. Š. Hošek [-] )

ŽK: 44. R. Salon , 80. J. Taher - 70. F. Sulzer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARVA Karel - HNILIČKA Jaroslav, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dolňák potvrdí 3. příčku.

Tip experta: výhra hostů

Sezónu budeme chtít zakončit výhrou a užit si dokopnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích