6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma porazila Loučovice


Branky


18. J. Klimeš , 34. T. Kovařík , 38. M. Pojer (p.) , 49. M. Werner , 77. J. Moudrý , 78. P. Švejda
20

Loučovice k udržení naděje na záchranu potřebovaly vyhrát. Jenže i Dříteň bojuje těžce o záchranu a tak na hřišti probíhal boj o každý centimetr. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučovice začaly dobře, ale své šance neporměnily a naopak domácí poslal do vedení zkušený Jaroslav Klimeš. Druhou branku přidal Tomáš Kovářík. Vzápětí přišla červená pro Lukáše Ardo a Miloš Pojer z nařízené penalty v podstatě rozhodl o výsledku zápasu. 

 

Na začátku druhého poločasu se trefil Marek Werner. Pak přišly další červené rpo hostujicí tým. Nejdříve Václav Dudla a po něm i Michal Koutský. Domácí tým tak měl lehký zbytek zápasu a vstřelil ještě další dve branky. Na 5:0 zvýšil Josef Moudrý a na 6:0 Pavel Švejda.

 

Domácí tým tak má stále šanci se zachránit a poslední kolo jede do Boršova. Loučovice se s I.B. třídou loučí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): Jsem rád že jsme zápas zvládli a udrželi tak ještě naději na záchranu. Plnili jsme všechno co jsme si před zápasem řekli a nesráželi nás naše vlastni chyby jako v ostatních zápasech. Po půli jsme vedli 3:0 když soupeř od 37 minuty hrál o deseti. Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně. Posledních 20 minut jsme hráli proti osmi a zápas dohráli v náš prospěch. Doufám že v Boršově vyhrajeme a zachráníme se.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Jeli jsme pomalu přes půl republiky, abychom se pokusili ještě zabojovat o záchranu. Ze začátku to i vypadalo na slušné utkání z obou stran. My svoje šance nedotáhli, domácí se ujali vedení. Sudí soudí, rozhodčí rozhoduje. Nám pískal bohužel rozhodčí a o osudu zápasu a našem rozhodl během zbytku první půle. Vymysleli penaltu a červenou kartu, ofsajd se mával snad jen když už jsme měli míč na kopačkách my... Samosebou se z naší strany spustila vlna nevole, kterou jsme odskákali dalšími dvěma vyloučeními v druhé půli. I v devíti nebo osmi jsme se však dokázali dostat před domácí branku, žel bez úspěchu. Kdyby tak zásadním způsobem neúřadoval ten kašpar s píšťalkou, mohl to být zajímavý zápas. Já byl domácími uchlácholen slovy: "Klid golmánku, my si přesně tohle vyžrali minulej tejden ve Chvalšinách..." Je to přiznání? Výsměch? Běžná praxe? Doufám, že v okrese bude rovina méně nakloněná. Chtěli bychom se v posledním zápase důstojně rozloučit z B třídou, třeba i si trochu udobřit fandy za to podělaný jaro před novou sezónou, ale s čím nastoupíme po tom mariáši, to nevím.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , T. Kovařík [-] , J. Hromada [-] (46. A. Zach [-] ) , J. Moudrý [-] , P. Picka [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , R. Petr [-] , Š. Parýzek [-] , J. Klimeš [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , M. Toman [-] (80. J. Tóth [-] ) , V. Hammer [-] (43. M. Koutský [-] ) , B. Bäuml [-] , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] (70. J. Matulík [-] ) , T. Dostál [-] , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] , M. Zayml [-]

ŽK: 43. M. Werner , 56. Š. Parýzek - 31. M. Toman , 54. B. Bäuml . ČK: 37. L. Ardó , 62. V. Dudla , 66. M. Koutský .
Hráči zápasu: M. Pojer .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - PRŮCHOVÁ Nikola, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zápas posledních účastníků, tam půjde o všechno. Vltavan poslední zápasy předvádí zlepšené výkony, ale hodně chybuje. Vadim Rys s šestizápasovou stopkou bude chybet, ale též vyloučený golman se do své pozice vrátí. Driteň vyhraje a v posledním kole se zachrání

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra domácích

Přál bych si remízu, ale Dříteň doma vyhraje.

Tip: výhra domácích