Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště nadělilo soupeři devítku


Branky


23. T. Zeman , 35. Š. Štifter , 38. Š. Štifter , 45. T. Zeman , 51. P. Micák , 53. T. Zeman , 54. T. Zeman , 77. M. Urazil , 90. P. Micák - 57. V. Brožka , 66. F. Pavel
20

Dolní Dvořiště jen podtrhlo svou nejúspěšnejší sezonu a s rezervou Trhových Svinů nemělo slitování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým měl od začátku zápas pod kontrolou, ale nedařilo se mu proměnit své šance, když se jim nedařilo překonat dobře chytajícího Brůhu. Nakonec se domácí tým dočkal a Tadeáš Zeman poslal Dolní Dvořiště do vedení. Do konce poločasu se ještě trefil dvakrát kapitán Šimon Štifter a svou druhou branku přidal Tadeáš Zeman. 

 

Po poločase bylo rozhodnuto a domácí tým si užíval druhý poločas. Další dvě branky vstřelil Tadeáš Zeman. Dvakrát se trefil i Patrik Micák a jednou Marek Urazil. Za hosty snižoval Václav Brožka a František Pavel. 

 

Dolní Dvořiště tak skončí na třetím místě a v posledním kole ho čeká Větřní. Trhové Sviný B přivítají Frymburk. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Hodnocení k zápasu bude velmi jednoduché. Hosté přijeli v hodně oslabené sestavě oproti kdy jsme s nima hráli na podzim. Pro nás tedy takový ostřejší tréninkový zápas. Kluci si zastříleli, zahráli fotbal a šlo se na pivko. Celkově zapas probíhal úplně v klidu. Mrzí mě akorát naše obdržené branky. Hosté díky svému gólmanovi(opravdu chytal dobře) odjeli jen s tímto výsledkem. Teď nás čeká poslední zápas kde budeme chtít zvítězit a zakončit celkem výbornou sezónu dokopnou.




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] (56. P. Hošek [-] ) , J. Kříž [-] , P. Pecha [-] , Š. Štifter [-] , F. Sulzer [-] , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] (73. L. Doucha [-] ) , J. Kubík [-] , O. Kouba [-] , M. Rubeš [-] (59. M. Urazil [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - F. Pavel [-] , J. Baštýř [-] , R. Janoušek [-] , V. Brožka [-] (81. J. Vodička [-] ) , J. Borek [-] , O. Smolen [-] , L. Tuscher [-] , V. Pavel [-] , J. Šafránek [-] , L. Smolen [-]

ŽK: 66. J. Kubík - 16. J. Borek .
Hráči zápasu: Š. Štifter , T. Zeman - K. Brůha .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Klimeš Jiří - KOVAŘÍK Zdeněk, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na podzim ve Slavči Dvořiště padlo a dá se předpokládat, že ho nečeká lehký zápas, ale Dolňák útočí na historické maximum a ten brnoz ještě jistý nemá. Doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Radek Hudec
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích